Založ si blog

EÚ tlieska tendenciám vzniku občianskej vojny na Ukrajine

Na Ukrajine platia zákony a výnosy prezidenta, ktoré umožňujú a inak podporujú udavačstvo obyvateľstva navzájom za postoje voči konfliktu. Tieto „právne páky“ umožňujú, aby si ľudia nekalým a nemravným spôsobom cez úrady vybavovali účty. Navyše, platia zákony, ktoré umožňujú „kolaborantom a zradcom“ a ich rodinám bez riadneho dokazovania a súdu habať majetok. Kto nečíta iba mainstream, dozvie sa. Kto číta iba mainstream, dozvie sa medzi riadkami. Čistky v mocenských štruktúrach Ukrajiny sú toho nepopierateľnou predzvesťou.

S takýmito praktikami máme neblahé skúsenosti. Vieme, kam to vedie. Zášť, zloba a nenávisť medzi obyvateľstvom na dlhé desiatky rokov. Vytvorenie „iných mocenských štruktúr“ a ich takmer neobmedzená spoločensko-politicko-ekonomická moc.

K tomu haldy neregistrovaných zbraní medzi civilmi.

Kto dokáže veriť, že v takýchto vyhliadkach by sa obyvateľstvo „anektovaných“ území túžilo vrátiť do ukrajinskej správy?

Kto dokáže ešte veriť, že takto znivočené spoločenské vedomie dokáže žiť pravidlami skutočnej demokracie?

Kto dokáže veriť, že nás po ukončení konfliktu nečaká u východného suseda ešte strašnejší, občianska vojna 40 miliónov ľudí?

Kto s otvorenými očami dokáže tlieskať elitám, ktoré tieto procesy podporujú?

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 893411x
Priemerná čítanosť článkov: 2351x

Autor blogu

Kategórie