Založ si blog

Malý myšlienkový experiment

Skúsme si predstaviť, že tak dvadsať rokov dozadu Slovensko leží na území Donbasu a Luhanska. A skúsme si predstaviť, že Slováci sú tým národom, ktorý je menšinou v teraz vojnou sužovanej Ukrajine. Si bežný človek milión.

Náš prezident si nás zastane, v 2013 odmieta podpísať návrh asociačnej dohody s EÚ z dôvodu neakceptovateľných klauzúl voči MMF, ktorá by z našej krajiny urobila vazala MMF. Ako národnostná menšina sa postavíme na politický odpor voči centrálnej vláde.

Napriek právu na určenie si svojej cesty, tentokrát kolektívny západ toto právo podupal, lebo sme sa vzpriečili, a spoluvytvoril a podporoval šialenú slovako-fóbiu.

Hoci oficiálne je ctené právo na politický názor, pre odmietnutie vzorovej západnej „demokracie“ nás tieto „demokracie“ ako menšinu išli kolektívne trestať.

Objavia sa súkromné armády s fašizoidnými praktikami a začnú nás tyranizovať a lynčovať. Úrady západom podporovaného režimu a Západ sa nás nielen nezastal, jeho obyvateľstvo to tolerovalo, potom organizovalo a financovalo. Pomoc z východu nám ako tyranizovanému a lynčovanému treťou stranou je kolektívnemu západu odsúdeniahodnou zámienkou k legalizácii činov nášich centrálnych úradov, a nehanebného správania sa západom podporovaného režimu voči nám občanom. Toto správanie nič neospravedlňuje.

***********************

Hypotetická situácia v hypotetických okolnostiach:

Nech v centrálnych úradoch Ukrajiny sedí vláda EH, a za prezidentku Ukrajiny máme našu pani Zuzanu. Na základe verejne dostupných vyjadrení predpokladám, že podstatný programový, ideologický ani mentálny rozpor s terajším vedením Ukrajiny nenastáva.

Prezidentka, ako prvý občan, by zo svojej podstaty mala zastávať občana – milión voči činom politikov.

************************

Západom podporovaný, v našich očiach darebácky režim potom zákonom našim deťom zakáže učiť sa v materinskom jazyku.

Postaví sa za nás naša prezidentka? Bude nás brániť aj v zahraničí? Bola by Vláda EH v Kyjeve schopná rovnakých činov ako vtedajšia administratíva Kyjeva?

Západom podporovaný, v našich očiach darebácky režim potom zákonom zruší národnostné menšiny cez pojem „pôvodné obyvateľstvo“.

Postaví sa za nás naša prezidentka? Bude nás brániť aj v zahraničí? Bola by Vláda EH v Kyjeve schopná rovnakých činov ako vtedajšia administratíva Kyjeva?

Západom podporovaný darebácky režim a ním podporované vojská nás na osem rokov zaženú do pivníc. Delami a tankami nás osem rokov ostreľuje ako krysy a potkany. Ničí naše domy, zabíja nás aj naše deti.

Postaví sa za nás naša prezidentka? Bude nás brániť aj v zahraničí? Bola by Vláda EH v Kyjeve schopná rovnakých činov ako vtedajšia administratíva Kyjeva?

Sme tiež ľudia. Nik sa nás nezastáva, preto sme sa museli vzchopiť a zobrať život do svojich rúk. Vytvoriť si úrady, inštitúcie, ochranné zložky,…

Kolektívnym západom podporovaný darebácky režim sa s nami odmieta rozprávať. Nepomôže nám. Naopak. Stali sme sa nehodnými separatistami a teroristami. Darebácky režim začal budovať vojsko, s opevneniami hneď vedľa „našich“ území. Naplánoval generálny útok voči nám, na našu likvidáciu.

Postaví sa za nás naša prezidentka? Bude nás brániť aj v zahraničí? Bola by Vláda EH v Kyjeve schopná rovnakých činov ako vtedajšia administratíva Kyjeva?

Niekoľko pokusov o dohodu kolektívnym západom podporovaný režim dohody ignoroval a nepodpísal. Po dlhých ôsmich rokoch „našej“ vojny sem vošli vojská z východu. Aby zabránili darebáckemu fašizoidnému režimu bombardovať a strieľať nás ako krysy a potkanov.

Postaví sa za nás naša prezidentka? Bude nás brániť aj v zahraničí? Alebo podporí darebácky režim a bude chcieť zbrane k našej likvidácii? Bola by Vláda EH v Kyjeve schopná rovnakých činov ako vtedajšia a terajšia administratíva Kyjeva?

********************************

Je na každom popremýšľať, kto nám sídli na Nám. Slobody a na Hodžovom námestí v Bratislave, a ako by bolo s nami nakladané byť na mieste nenávidených ukrajinských Rusov… A ako bude s nami nakladané v blízkej budúcnosti.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 891189x
Priemerná čítanosť článkov: 2345x

Autor blogu

Kategórie