Založ si blog

Iba dúfam, že Ty, ukrajinský Rus, mi raz prepáčiš

Bol som ľahostajný k zavádzaniu cenzúry u nás.

Bol som ľahostajný k zavádzaniu rôznych foriem ministerstva pravdy.

Bol som ľahostajný k budovaniu sveta „jedinej demokratickej pravdy“ vo verejnoprávnej TV a rozhlase, ako i iných elektronických a printových médiách hlavného prúdu.

Stratili sme už slobodu prejavu, teraz sú mnohí ľahostajní k zákonom zavádzajúcim stratu slobody po prejave.

*******

A tak sme sa nedozvedeli o 8 ročnej tyranii a lynči ukrajinského Rusa. Miliónov, ktoré sa „previnili“ tým, že po vzore demokratického sveta si slobodne povedali, že o ten náš svet nestoja. Nedozvedeli sme sa o Tvojom potupnom 8-ročnom pivničnom živote.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny na Tvoju likvidáciu utvoril, financoval a toleroval súkromné ultranacionalistické vojská. S fašistickými praktikami, víziami, symbolikou.

A tak sme sa nedozvedeli, že sme túto nehanebnosť ako režim aktívne podporovali a financovali aj my.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny utvoril a s pomocou Západu vyfinancoval špeciálne trestné oddiely regulérnej armády k likvidácii svojho človeka, ukrajinského Rusa.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny mal už pred 24. februárom na tričku cca 820 000 vojnových utečencov do RF. A vyše 120 000 vojnových utečencov do vnútrozemia Ukrajiny.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny zákonom zrušil právo 18 percentnej národnostnej menšiny používať svoj jazyk v úradnom styku. Hoci v civilizovanej Európe vec nevídaná – neslýchaná, legislatívna rusofóbia na prašivom ukrajinskom Rusovi je podľa našej „demokratickej“ civilizácie OK.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny zákonom zrušil národnostné menšiny cez pojem „pôvodné obyvateľstvo“. Hoci v civilizovanej Európe vec nevídaná – neslýchaná, hocičo rusofóbne na prašivom ukrajinskom Rusovi je podľa našej „demokratickej“ civilizácie OK.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny opakovane odmietal komunikáciu so zástupcami miliónov prašivých ukrajinských Rusov. Hoci v civilizovanej Európe vec nevídaná – neslýchaná, voči prašivému ukrajinskému Rusovi je to podľa našej „demokratickej“ civilizácie OK.

A tak sme sa nedozvedeli, že vojna proti prašivému ukrajinskému Rusovi začala už dávno, niekedy v 2014. „Demokratický“ režim Ukrajiny podľa oficiálnych dokumentov na prašivého ukrajinského Rusa chystal v marci veľkú vojenskú operáciu.

A tak si tu povinne „demokraticky“ hovoríme, že vojna začala 24. februára, a že všetko zlo pochádza od prašivého Rusa.

Ty, ukrajinský Rus, a milióny Tvojich spoluobčanov mi prepáč, že som bol doteraz tak ľahostajný a svojim nezodpovedným prístupom k životu prispel k páchaniu neospravedlniteľných neprávostí na Tebe a Tvojich blízkych. Odpusť.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 891247x
Priemerná čítanosť článkov: 2345x

Autor blogu

Kategórie