Založ si blog

Lex Corona ?=? Lex Mxxxxxe?

Lex Corona. Tak ďalší hoax sa stal pravdou.

Už som tu na blogu niekoľkokrát písal, ako jednoducho sa dá prejsť zo statusu zodpovedného do statusu odpadu spoločnosti.

Dvoma ihlami, či účasťou na lekárskom(?) experimente polka obyvateľstva získala dočasný status. Mainstream ich kŕmil a kŕmi pocitom, že ich mentálno obsahuje viac zodpovednosti, inteligencie, civilizovanosti, … Nechcem sa nikoho dotknúť, ale mnohí to v podtexte berú ako narovnanie pokrkvaného a pošúvereného ega, nájdenie nového zmyslu života, nový mentálny životný program na optimistickej strane neotrasiteľnej pravdy. I s náväznosťou na správanie voči okoliu – o princípoch pubertálnej školskej bandy som už tiež písal.

Vážení očkovaní spoluobčania, ktorí neveria iba oficiálnym mlžným správam mainstreamu, a prečítali si skutočný zdroj informácie – text Lex Corona. Čo hovoríte na formuláciu:

„§ 29 Priestupky na úseku zdravotníctva (1) Priestupku sa dopustí ten, kto

a) úmyselne zmarí, sťaží alebo ohrozí poskytovanie zdravotnej starostlivosti alebo služieb súvisiacich s poskytovaním zdravotnej starostlivosti

alebo sa nepodrobí povinnému vyšetreniu alebo liečeniu.

Dve veci. Premietnite si, čo sa bude diať s Vašim „statusom“, keď sa zvýši počet povinných ihiel na 3, potom 4, potom 5,… Ako bude štát nahliadať na Vašu slobodu rozhodovania o vlastnom tele, keď z voľajakého dôvodu nadobudnete iný názor?

Stále zotrvávate v presvedčení, že Verchuške ide iba o ihly, nie aj o „iné zdravotnícke pokusy, postupy a terapie?“, ktoré bude môcť vyhláškou nariadiť a brachiálnou mocou vymôcť? – pozri návrh novely zákona o PZ, kedy budú môcť spútať a odviesť do „iného zdravotníckeho zariadenia“ na základe rozhodnutia voľajakého lekára. Vaše deti nevynímajúc!!!

O systéme zákonov na vznik, prevádzku a financovanie koncentračných táborov som už písal tiež – „Dymí už činšnúra…“.

Stále pocit, že sa to Vás, očkovaných, vôbec netýka?

P.S.: Pôvodný článok s názvom „Lex Corona a pokusníctvo na nás už legálnou realitou“.sa stratil z pravda.blog.sk, hoci v mojom blogu peter4.blog.pravda.sk ostal. Určite chyba medzi stoličkou a klávesnicou. Preto ešte raz, ospravedlňujem sa.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 887254x
Priemerná čítanosť článkov: 2335x

Autor blogu

Kategórie