Založ si blog

Zatloukat, zatloukat, zatloukat!

Dobrá výhovorka nadovšetko. Keď malý žiačik na dedine povie k neskorému príchodu – Meškala električka. Teraz je kolektívny západ úplne bezmocný, argumentačne impotentný. Mesiace hľadá, vymýšľa, a nič! Na dieťati sa zasmeješ, toto je ale mentálna tragédia našej civilizácie!

Dôveryhodné médium The Washington Post 21. decembra 2022 zverejnil veľmi zaujímavú správu. Úmyselne neuvádzam link, aby vševedúci trollovia neschopní si dohľadať informáciu nekalili vodu.

„Vianočné posolstvo pravdy“ ľuďom dobrej vôle a ešte stále slobodnej otvorenej mysle, hlavným manipulatívnym prúdom zamlčované a v diskusiách mazané je, že podľa výsledkov niekoľkomesačného vyšetrovania vedených západnými expertami a inštitúciami od výmyslu sveta neexistujú dôkazy o vine Ruska za akcie nehanebného medzinárodného terorizmu deštrukciami na infraštruktúre európskeho významu – plynovodoch NS. I keď sa moc chcelo, nič sa nenašlo… Kto teda?

Aj by možno vedeli, ale ani nemecký parlament sa nesmel nič dozvedieť. Akú pravdu nesmieme v národno – štátnom záujme vedieť? A náznaky sa usilovne mažú – mažú – mažú. Čo nezverejníme, neexistuje, nie je pravda. Lebo azbukové je vždy iba prokremeľská propaganda. A teraz sa už maže aj prístup na speakované!

Kto by dokázal spočítať záplavu propagandistických článkov o terorizme RF vychrlených prozápadnou propagandou? Nezadržateľne sa stávajú

s-u-p-e-r-h-o-a-x-a-m-i !

Pridebílkastých otázok nikdy nie je dosť:

  • Kto sa chlapsky postaví a prizná si chybu? Priznanie voči RF za tisíce nehoráznych, vedome nepodložených obvinení zo sabotáže hospodárskeho života Európy?
  • Akej mentálne (suterénnej?) úrovne musí byť človek napriek takémuto argumentačnému masakru naďalej dôverujúci prozápadnej propagande?
  • Dôverovať oficiálnemu naratívu vojny? – naratív teraz ako pojmologická skratka, ani je to slovo nemám rád.
  • Kam klesá mentálna úroveň schopná ignorovať nad slnko jasné priznania kolektívneho západu (p. Porošenko, ex ministerka zahraničia U.S.A., ex premiérka Nemecka a p. G. Friedman o zahraničnej politike U.S.A. (2015)) k proforma vzťahu k Minským dohodám za účelom získania času k darebáckej organizácii vojny s cieľom zničenia Ruska (a získania jeho energetických zdrojov)?
  • Kde je mentálna úroveň adorujúca „hodnoty“ a obhajovala dôveryhodnosť „rusofóbie“, aby tolerovala „Režim 2014“?
  • Prekalibruj si mentálnu úroveň, čo veriac úmyselne lživej a zákernej prozápadnej propagande dôverovala a schvaľovala osemročné týranie a lynč donbasského a luhanského ľudu jeho zahnaním do pivníc ako krysy a potkanov? Či popieranie nehanebnosti kolektívneho západu v organizácii, financovaní, podpore a teraz aj popieraniu tohoto zverstva osem rokov nami páchanom na civilnom obyvateľstve?

A ešte jedna pridebílkastá kapurková:

  • Aký to len hodnotový štát mohol byť, konajúc špinavosť zničiť strategické energetické prepojenia? A prečo, v mene akých hodnôt? Pretože

iba darebák vedie vojnu k zničeniu TVOJEJ existencie!!!

…a cenzúrou progresívne, liberálno-demokraticky zalepuje obetiam ústa.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 893244x
Priemerná čítanosť článkov: 2351x

Autor blogu

Kategórie