Založ si blog

Skutočný účel sankcií alebo zrušenie hlavnej výhody globalizmu

Mám takú otázku do pléna. Čo musí byť splnené, aby ste boli schopní mať niekoho za nepriateľa a začali ho fyzicky ničiť?

Nesmie byť žiaden podstatný existenčný záujem, ktorý by ste svojou nepriateľskou akciou ničili. V minulosti žiadne rodinné väzby; také účelové manželstvá kráľovských rodov kedysi fungovali lepšie ako hocijaké mierové zmluvy. Má to veľa stupňov, napr. do dneška platí vo vojsku, že na nepriateľa sa strieľa na vzdialenosť väčšiu ako 60 metrov, lebo vidieť do očí obete emočne zvláda málokto.

Najlepšou zárukou mieru je rozvinutá hospodárska spolupráca, s tým spojené investície v zahraničí. Nepôjdete ničiť svoj majetok. Teda najväčšia výhoda a vymoženosť globalizmu pre bežného človeka.

Dajme si teraz k hlavnému prúdu také podrazácke tézy. Západ chce „nezávislosť“ od Ruska. Naratív bezprecedentného nebezpečenstva z východu je už skoro aj zákonom chránený, nemožno o ňom pochybovať, lebo ostrakizmus náš každodenný. Financovanie vojny cez palivá je propagandisticky tiež dosť úspešný naratív. Nie je to trochu aj inak?

Nutnou podmienkou k vojne je žiadna hospodárska spolupráca, žiaden majetok v zemi nepriateľa a prisvojenie si jeho majetku u mňa. Pritom nepriateľa izolovať obchodne, finančne, telekomunikačne, zrušiť všetkú diplomatickú a občiansku komunikáciu, … A vedieť o ňom čo najmenej, nevidieť mu do očí, a tak nemať s jeho ničením emočný problém.

Poďme sa teraz pozrieť, kto tieto podmienky vymýšľa a prakticky tvorí. Dokonca superpriateľským a „dobrovoľným“ systémom, že ak sa ku mne sankciami nepridáš, pocítiš aj ty sankcie moje.

  • rusofóbia ako kultúrny a hodnotový smer;
  • pohŕdanie a zamlčovanie 8-ročného týrania a lynču ukrajinských Rusov, plus jeho podpora;
  • sankcie odpojenia sa od energií;
  • sankcie finančné (SWIFT);
  • sankcie zablokovania bánk;
  • sankcie pohybu osôb;
  • sankcie habania majetku všetkého druhu;
  • sankcie blokácie prístavov, letísk, vzdušného priestoru;
  • sankcie obchodné;
  • sankcie izolácie z telekomunikačného priestoru;
  • sankcie na poli športu, kultúry, vedeckej a priemyselnej spolupráce;
  • vylučovanie z medzinárodných fór a organizácií;
  • atď.

O účele sankcií v zmysle horeuvedeného, aj vo svetle tvorby a akcií „východného krídla NATO“ nech si urobí úsudok každý sám.

Pomocná otázka alebo Dovetok: Kto má zálusk na „historické majetky“ a kto najviac xenofóbne kričí za najkrutejšie sankcie?

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 892515x
Priemerná čítanosť článkov: 2349x

Autor blogu

Kategórie