Založ si blog

Nebanební Rusi nepomáhajú, oni násilne zavlečú

Tieto dni sa môžeme učiť základy propagandy veľmi lacno. Nemusíte študovať novinárčinu, stačí každý deň dúšok mainstreamu.

Iba model, nie skúsenosť, ide o princíp: Predstavte si, že niekoho v krajnej núdzi, v ohrození života, prichýlite pod strechu. Miesto vďaky sa začne sťažovať, že on nebude spať v malej izbe pod strechou, keď vy vo veľkej spálni. Že on nebude variť si na dvojplatničke, keď vy máte dole normálnu kuchyňu. Že mu nestačí malá chladnička s výparníkom, keď vy máte dole veľkú…. on predsa nebude na kraji dákej dediny, on potrebuje do mesta.

Čo by ste si o takomto človeku mysleli, ako by ste sa k nemu, či jeho hovorcom zachovali?

Ak ma pamäť neklame, imigrantom sa donedávna zriaďovali utečenecké tábory a nepustili ich mirnix dirnix po celom štáte. To ako porovnanie konania spoločnosti, nie obhajoba riešenia.

Určite ste zachytili vyjadrenia hlavného prúdu, že zlý nehanebný Rus dáva utečencov „násilne na Sibír“.

Nechápem. Rus nevyženie ale privíta. Rus sa postará. Rus nepustí do provizória, ale pripraví na kompletku infraštruktúru (bývanie, školy, zdravotníctvo, …) tam, kde môže poskytnúť aj zamestnanie. Teda normálny život. To EÚ nedokázala. A Rus ani moc kriku a sebachvály o tom nerobí.

A liberálny demokrat kričí: Násilné presídlenie, bez možnosti výberu. Ale vyjadreni „znásilnených“ žiadne, prečo? Asi preto, že aj tí ukrajinskí Rusi sú normálni ľudia, vďační za pomoc a šancu na nový štart v živote. Mnohí takí, čo boli už 8 rokov, znevažovaní, nenávidení, týraní a lynčovaní nehanebným kyjevským režimom.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 891820x
Priemerná čítanosť článkov: 2347x

Autor blogu

Kategórie