Založ si blog

Test vlastného svedomia alebo Etický kódex ochrancu moderných demokratických európskych hodnôt.

Nech by naša veľká národnostná menšina (18 percent ?) hromadne prejavovala nesúhlas s rozhodnutím o smerovaní tejto krajiny.

1 – Schvaľujem a podporujem kroky vlády k zákazu používania jazyka tejto menšiny na úradoch a školách.

2- Schvaľujem a podporujem tvorbu, formovanie a financovanie súkromných armád s nacistickou symbolikou a filozofiou.

3- Súhlasím so zahraničnou finančnou a inou pomocou zahraničia v tejto veci.

4- Schvaľujem a podporujem použitie predmetných armád k potlačeniu legitímneho politického názoru menšiny. Súhlasím so zahraničnou podporou a účasťou vo veci.

5- Som proti vytvoreniu paralelných štruktúr menšiny pri zlyhaní všetkých pokusov menšiny k dialógu so štátom.

6- Schvaľujem dlhodobý fyzický lynč a tyraniu civilistov menšiny prostriedkami súkromných armád aj regulérnej armády štátu, súhlasím s vojenskými operáciami ako antiteroristickými akciami.

7- Schvaľujem označenie menšiny za kriminálnych separatistov a teroristov.

8- Schvaľujem, že za fyzické obete menšiny sa štát vyviňuje, resp. ich popiera.

9- Schvaľujem a súhlasím so zákonom k „zrušeniu“ národnostných menšín pomocou zavedenia pojmu „pôvodné obyvateľstvo“ (o.i. nesmie mať školstvo v jazyku menšiny v zahraničí).

10- Schvaľujem popieranie 8-ročného fyzického lynču a tyranie menšiny, popieranie cca 820000 exodu menšiny do susednej krajiny ešte pred 24.februárom.

11- Schvaľujem a podporujem všestrannú finančnú pomoc zahraničia pri boji vlády k potlačeniu a fyzickej likvidácii menšiny a jej obrancu..

12- Schvaľujem a podporujem všestrannú pomoc zahraničia vo vyzbrojovaní a výcviku vojenského personálu k potlačeniu a fyzickej likvidácii menšiny a jej obrancu.

13- Schvaľujem a podporujem činnosť vlády, Vodcu aj zahraničia k tvorbe a prevádzke biolaboratórií s cieľom vytvorenia etnicky cielených biologických ZHN.

14- Som ochotný bojovať za Vodcu v mene ochrany a zachovania vládnej moci i napriek horeuvedeným praktikám presadzovania moci. Územná integrita štátu je nadradená právu človeka z národnostnej menšiny na dôstojný život bez štátnej tyranie.

15- Podporujem a schvaľujem prípravu, organizáciu a uskutočnenie rozsiahlej vojenskej operácie armádou ku konečnému riešeniu sporu s menšinou.

16- Činnosť smerujúcu proti hore charakterizovanej vládnej moci považujem za zradcovstvo a malo by sa považovať za vlastizradu.

17- Schvaľujem a podporujem všestrannú izoláciu štátu ochrancu menšiny z medzinárodného života a jeho totálnu izoláciu od sveta, vrátanie zhabania majetkov. Od úrovne občana.

18- Schvaľujem a podporujem všestranné pohŕdanie ľuďmi aj kultúrou štátu ochrancu menšiny, ako i menšinou samou.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 885801x
Priemerná čítanosť článkov: 2331x

Autor blogu

Kategórie