Založ si blog

Fuj!!! Predseda Vlády SR zadefinoval nepriateľa.

Vážený pán Heger, som z Vás v šoku! Citujem Vaše vyhlásenie: „…Ruská federácia nás ohrozuje!“ Hanbím sa za Vás!

Pán Heger, ešte pred Novembrom 89, od svojich 15-tich rokov, som robil licencovaný technický šport s komunikáciou po celom svete. Jeho mravný kódex sa nazýva Ham Spirit. Vtedajším agilným prisluhovačom sa neveľmi páčilo šírenie teraz samozrejmých hodnôt. Nepáčilo sa im vôbec spomenutie, že Československo podpísalo Helsinský dohovor a  Listinu ľudských práv a slobôd, a že sme tým zaviazaný. Nepáčilo sa im  zväzáčikom a kandidátom strany, že sa človek slobodne rozpráva s náprotivkom, že je to takisto človek dve ruky, dve nohy, jedna hlava, so svojou rodinou a prácou, so svojim životom a koníčkami, že v ňom nevidím „imperialistu“. Že Hlas Ameriky nie je nepriateľská ani zakázaná stanica, pretože je riadne licencovaná, ich spaľovalo do biela. Vyhlásenie, že oficiálna vojenská doktrína Československa a VZ už nemala nepriateľa, iba pravdepodobný smer obrany,  spôsobovalo u prisluhovačov režimu levitáciu.

Pán Heger, 2022-1989 = 33.     17. novembra 2021 ste sa postavili k tŕňovému srdcu na Devíne a rečnili ste po 33 rokoch o odkaze Novembra a zodpovednosti. Teraz je z Vás vojnový štváč! Zadefinovali ste národu, po 33 rokoch, NEPRIATEĽA. Bez opýtania sa, bez nášho súhlasu, NEDEMOKRATICKY. Ste nezodpovedný a NEdemokrat.

Pridali sme sa k vojnovým štváčoma a zabijakom, keď Vláda SR povolila prelety na Juhosláviu! A aktér sľuboval väčšie investície.

Pridali sme sa k vojnovým štváčom a zabijakom, keď sa ako predvoj hľadania ZHN posielali nevinným ľuďom rakety. A my sme neskôr v tomto priestore aktívne toto krviprelievanie podporovali! Hlavný aktér sľuboval väčšie investície.

Môže sa každý aj na hlavu postaviť. Ak by v susediacej krajine so Slovenskom začali ozbrojení separatisti robiť zlobu, akceptovali by ste pod touto zámienkou presun armád tretieho štátu k našim hraniciam? Ako by ste sa pozerali na krajiny, ktoré týmto vojskám utvorili koridor k týmto presunom?

Pod rúškom núdzového stavu a zákazu vychádzania ste zákerne a bez nášho súhlasu, pekne potichúčky bez publicity umožnili presun stoviek vojenských konvojov armády USA (nie NATO) cez naše územie, tisícov vojakov a nespočet kusov bojovej techniky na územie Ukrajiny, nečlenského štátu NATO. K príprave vojny. Pridali sme sa k vojnovým štváčom a zabijakom!!!

Teraz Vám niekto, kto je „hrdinsky“ schovaný za oceánom ukazuje na Rusov, že to je Váš (náš nie!!!) nepriateľ. A súčasne hovorí, že ak mu dáme voľnú ruku, ON nás ochráni. A znova sľubuje investície.

Zhrňme si to.

–          USA hovorili, čo ste chceli počuť (že je kamoš), že vás a tú „vašu“ pochybnú covid demokraciu ochráni.

–          USA ukázali, kde je váš (lebo náš nie!!!) nepriateľ.

–          USA povedali, že im máte dať úplne voľnú ruku nad nami, našimi životmi a našim územím, a ONI vás (nás nie!!!) ochránia pred vašim (nie našim!!!) nepriateľom.

Niečo z dejepisu diktátorov a despotov. Malá analógia, podobnosť s horeuvedeným čisto náhodná. Ak sa niekto chce zviditeľniť ako striktný diktátor. Stačí 15 minút školenia. Naučia ho:

–          Prvých päť minút hovor davu, čo chce počuť;

–          Druhých päť minút ukazuj na spoločného nepriateľa;

–          Potom hovor davu, že ak ti dajú moc (zvolia ťa,…), ty ich zachrániš a vyvedieš z ohrozenia.

Je to podľa jednej pečiatky. Pán Heger a Vaši spolupútnici, ste schopní to vidieť a pochopiť?

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 893401x
Priemerná čítanosť článkov: 2351x

Autor blogu

Kategórie