Založ si blog

Zobrali psovi guličku…

Imperiálne Poľsko je niekoľko storočný európsky fenomén. A vedia to aj za Atlantikom. Práve preto s ním bolo treba inteligentne vyhúpať. A s celou prihlúplo aktívnou rusofóbnou Strednou Európou. Lebo horší blbec od triedneho nepriateľa. Aby niečo nevyviedol, treba mu zobrať nebezpečnú hračku. Kto chce kam, pomôžme mu tam!

O poľským náčrtoch nových povojnových hraníc počul už asi každý. Boli dohody, že ak staré, najmä poľské črepy na Ukrajinu, potom moderné Leopardy a iná ťažká technika do Poľska z Nemecka.

Optimálny čas pre poľskú inváziu sa blíži, keď už aj neplynie. Kresy, Ľvov, Volyň čakajú! Ale niet do čoho nasadnúť! Ešte nemecké mašinky nie sú vyrobené. A ani tak skoro nebudú. Keď vôbec. Oooops! Chybička sa pritrafí.

Tomu sa hovorí demilitarizácia! A že vraj neexistuje transatlantická spolupráca. Od Washingtonu až po Ural, v priamom prenose.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 894521x
Priemerná čítanosť článkov: 2354x

Autor blogu

Kategórie