Založ si blog

Návrh na zmenu sľubu Prezidenta SR.

Súčasný text sľubu Prezidenta SR je:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“

Naša pani prezidentka sa dostáva – určite nie svojou vinou – do spoločensky schizofrenickej situácie, kedy si musí veeeľmi slušne povedané šliapať na jazyk a meniť svoje vyjadrenia ohľadne postoja k podpisu DCA.

To nastalo vzhľadom k tomu, že:

– Máme platný systém zákonov k tvorbe, prevádzke a financovaniu „zariadení špeciálneho určenia“ (iné zdravotnícke zariadenie podľa Zákona 355/2007 / iný policajný priestor podľa návrhu novely Zákona o PZ/ iné bližšie neurčené miesto podľa Zákona o hospodárskej mobilizácii).

– Máme zákony k zrušeniu volieb v čase núdzového stavu (v mieri), máme zákony k zrušeniu volebného práva vyhláškou pre skupiny neprispôsobivého a nezodpovedného obyvateľstva s „nekoordinovaným“ zdravotným statusom.

– Je nutné v zmysle politík EÚ a nášho najvernejšieho spojenca podporovať zmenu nadmieru zastaralých (korene už od antiky!) definície pojmov demokracia, pravda a sloboda.

– Je nutné rešpektovať potrebu obmedzenia slobody médií tak, aby sa odstránilo nebezpečie nekoordinovaných zmien spoločenského vedomia.

– Máme uzatvorenú otrokársku zmluvu s Pfizer, ktorá v prípade neplnenia dáva protistrane možnosť siahať na aktíva Vlády SR. V jej zmysle sme povinní dodržiavať „liečebné protokoly“ „nezávislých vedcov“ menovanej firmy a odoberať medikamenty v ňou uvedenom množstve a ňou určenej cene, pričom nesmieme dávať do voľného obehu firmou neschválené liečivá.

– Máme uzatvorenú okupačnú zmluvu s USA, ktorá dovoľuje i v čase mieru bez náhrady zabrať a nelimitovane užívať majetok fyzických a právnických osôb.

Poučme sa z minulosti:

Sľub Prezidenta podľa Ústavy Československej socialistickej republiky.

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Československej socialistickej republiky a veci socializmu. Svoje povinnosti budem konať podľa vôle ľudu a v záujme ľudu, budem dbať o blaho republiky a zachovávať ústavu a ostatné zákony socialistického štátu.“

Navrhujem preto sľub, i v zmysle výzvy v novoročnom prejave chápať slobodu marxisticky ako poznanú nevyhnutnosť, upraviť nasledovne:

„Sľubujem na svoje ambasádne zorientované, nebesky flexibilné mentálno vernosť kruhom administratívy nášho najvernejšieho spojenca a ochrancu USA, a veciam superoligarchických štruktúr tohto sveta. Svoje povinnosti budem aktívne konať podľa vôle globálnych horných desaťtisíc v zmysle záverov Svetového ekonomického fóra a GLOBSEC, a v ich záujme. Budem dbať o blaho vlastníkov krásnej kolónie USA. Budem zachovávať, ctiť a chrániť zákony všetkých ústavov a ostatných novosystémových zákonov nášho otrokárskeho štátu. „

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 898810x
Priemerná čítanosť článkov: 2365x

Autor blogu

Kategórie