Založ si blog

Sú U.S.A. teroristický štát?

Priznávam, že iný bloger skôr zverejnil článok s rovnakým odkazom na zdroj.

Nech je zdroj a uverejnená informácia dôveryhodná, potom by som položil niekoľko otázok do diskusie.

Plánovanú výrobu takto zámerne nebezpečného vírusu, do budúcnosti modifikovateľného, považujem za výrobu biologickej zbrane, zbrane hromadného ničenia.

V tomto svetle sú biologické laboratóriá na Ukrajine (a inde) programovou prípravou k útoku voči RF, voči slovanskému genofondu.

Osobne neverím ani k „náhodnému“ úniku Covid. Vmojich očiach to bol začiatok nevypovedanej zákernej vojny US administratívy voči celému svetu za zachovanie Pax Americana, na zachovanie (a preorganizovanie) unipolárneho svetového poriadku.

Iné kamienky mozaiky:

V tomto svetle je opustenie taktiky strategickej rovnováhy rozširovaním NATO na východ ďalším koordinovaným činom nehanebného plánovaného útoku, nehanebnej plánovanej útočnej vojny s Ruskom. Dôkazom sú výroky Porošenka, bývalej americkej ministerky zahraničných vecí a bývalej nemeckej kancelárky o účele minských dohôd pre západ, pre NATO a jeho zámery s „použitím“ Ukrajiny pre fatálny boj s Ruskom.

V tomto svetle je tolerovanie nehanebnej národnostnej politiky Ukrajiny kolektívnym západom, jej národnostnej politiky v príkrom rozpore so štandardami civilizovanej Európy. Inak – vybudovanie ideologického systému šialenej rusofóbie ako jedného zo základných kameňov liberálnej demokracie, ktorá po práve prebiehajúcich zmenách zakladacích listín EÚ bude jedným z ideologických kameňov „našej modernej civilizácie kolektívneho západu“.

V tomto svetle je video George Friedmana z 2015 o princípoch a pilieroch zahraničnej politiky USA nezvratným dôkazom o imperiálnom charaktere U.S.A.

V tomto svetle je márne hlasovanie kolektívneho západu proti rezolúcii OSN proti glorifikácii nacizmu jedným z kamienkov mozaiky fašizácie našeho priestoru, resp. tolerovanie fašizoidnej Ukrajiny v záujme útoku na Rusko a jeho surovinové zdroje. Ideologickým základom „budúcich právd“ bude už prebiehajúce propagandistické, zradne lživé, prepisovanie výsledkov WW II.

Iné nástroje otrokárstva a potlačenia protestov lokálneho obyvateľstva EÚ: Nehanebné otrokárske zmluvy s Pfizer. Práve prebiehajúci proces globálnej otrokárskej Pandemickej zmluvy s WHO. Séria DCA so štátmi strednej a východnej Európy ako poistka voči prechodu armády a polície na stranu ľudu v prípade lokálnych nepokojov. Navodenie presunu priemyslu z EÚ do U.S.A. Princíp platenia úrokov a ručenia za pravidelné a pokračujúce pôžičky Ukrajiny, následné vydraženie majetku štátov najmä strednej a východnej Európy pravdepodobne superoligarchiou USA.

https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 892474x
Priemerná čítanosť článkov: 2349x

Autor blogu

Kategórie