Založ si blog

Už aj z paštiky vyskočí…

Komunisti boli voči tejto šialenej ideológii a miery tlaku v indoktrináciu obyvateľstva slabý odvar. Ak človek čítal noviny odzadu, rozumej od športovej strany, dokázal si uchovať mieru mentálnej hygieny. Ak nepočúval televíziu od 19:00 po približne 19:20, kedy išiel už šport a počasie, uchoval si aj čosi z osobnej integrity. Mali sme možnosť osobnej voľby.

Súčasná verchuška Slovenska na nás útočí už takmer zovšadiaľ. Znesiem dosť, ale dnes sa mi dvihol, až prevrátil žalúdok, úpĺný grc. Bol som „len tak“ po historickom centre Bratislavy. Chcel som medzi „vianočné“ stánky v Starej tržnici a po uličkách užiť atmosféru. Na najviditeľnejšom mieste… dúhová vlajka a nad ňou ukrajinská (vzhľadom na majetkové vzťahy sa dá tušiť progresivisticky skrytá podtlač „Režim“).

Otočil som sa na opätku, ako zmierlivý človek, iba o 90 stupňov, a nová päsť do ksichtu – široký výklad Poľského kultúrneho a informačného strediska. „Samozrejme“ úplne vyplnené ukrajinskou vlajkou – o podtlači „Režim“ vzhľadom na oficiálnu zahraničnú politiku Poľska asi ťažko pochybovať.

Dopočítanie do sto a nádych číslo dva, zmierlivo znovu iba o 90 stupňov. Už nie iba dúhová vlajka! Na štátnej inštitúcii (!), na Národnom osvetovom centre, navigačná šípka (!) ku vchodu v tvare dúhovej vlajky.

************

Mám návrh. Ak môžu naši umelci a iní mediálne známi ľudia radikálne burcovať ku zákazníckej ignorácii siete predajní hračiek za prejavenie názoru k spoločenskému dianiu, urobme my to isté.

Hlasujme nohami a „zákaznícky“ ignorujme takéto predvianočné trhy. Ignorujme my „túto agresívnu formu presadzovania agendy“.

Tak progresívne, liberálno – demokraticky.

Dovetok: Vážení radní páni, dočkáme sa už konečne „doplnkov“ vianočnej výzdoby vo forme portrétov S.Banderu a R. Sucheviča, národných hrdinov Ukrajiny? Dočkáme sa „doplnkov“ vianočnej výzdoby vo forme znakov plukov Azov, Donbas a iné? Keď už vlajka s podtlačou „Režim“, prečo nie aj to ďalšie?

K radikálne presadzovanej progresivistickej agende znaky radikálnych zoskupení a ich mentálni predstavitelia nemysliteľne patria…

Pretože na všehovoriaci a idey neodškriepiteľný transparent „S Ukrajinou na večné časy a nikdy inak!“, samozrejme v modro-žltom podklade ešte nik „gule“ nemal. Medzi tými progresívne „dúhovými“ po odčítaní neradikálnych, teda normálne homosexuálnych a lesbických sa ani moc nedivím.

Grc č.1

Grc č.2 – Výklad PKIS neuvádzam, nech si robia čo chcú, je to ich „výkladná skriňa“.

Grc č.3

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 892486x
Priemerná čítanosť článkov: 2349x

Autor blogu

Kategórie