Založ si blog

Blbec k blbcovi sadá, progresívec progresívca hľadá

Kvapka ku kvapke, zrnko po zrnku, salámový krúžok po krúžku,…

Nechodím do kostola, ale i tak ma veľmi mrazí. Tu už prestáva sranda.

Už skoro z každej paštiky a záchodovej misy vystupuje svätožiara (najnovšie dúhová) jedine spravodlivej, najdokonalejšej a najnevinnejšej liberálnej demokracie. Kto je iného názoru, musíme ho označiť za dezinformátora, putinovca, kremľobota, či inú háveď. A najlepšie mu v záujme ochrany „demokracie“ liberálno-demokraticky zavrieť hubu – „Veď (vypnutie internetu) je mi srdcu blízke. „, čo povedala Princezná na rovnakom fóre a voči tej istej novinárke.

Čo sleduje liberálno-demokratická entita zasievaním nenávisti medzi ľudí? Miesto kúska sebareflexie, … ukazuje na každú stranu, kto je vinný a kto je zlý.

https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=1202015570661183&external_log_id=67ec66a0-b8c6-42a5-a34c-7817c241eb0d&q=denn%C3%ADk%20n

Pýtam sa, či je cieľom elít zinscenovať alebo vyvolať krvavé excesy v kostoloch? Veď majú vyskúšané, čo spôsobil „vývoz demokracie“ v mešitách – model rozbitia tradičnej kultúry spoločnosti funguje, mechanimus výroby zúfalých atentátnikov tiež – a potom sa už bude bojovať proti terorizmu jedna radosť.

Ak by niekto chcel mávnuť rukou, pozor! Ľahostajnosťou mierime k občianskej vojne a tá sa už bude týkať každého. Pôvodné mechanizmy „váhy“ ozbrojených zložiek nebudú fungovať, lebo tu už máme liberálno-demokratickú US bagandžu.

Dovetok:

Blbec k blbcovi v nadpise poburuje, ale výnimočne treba použiť aj „hrubú záplatu“. Pretože tu už nejde o názor, tu už ide o systémovú agendu v duchu ideológie.

Iba ako námet, odkiaľ sa nám „zlo tečie každým smerom“:

Volanie po mieri je najnovšie prejav extrémizmu. Či?

Volanie po zákaze cenzúry je putinofília, atď.

Volanie po pripustení opozitných vedeckých názorov pri Covid je…

Nepodvolenie sa „zobákovému“ a „tyčinkového“ terorizmu je…

Volanie po zákaze blokovania webov je…

Iný názor na príčiny vojny je…

Iný názor na energetickú „krízu“ je…

Iný názor na zámery „spojencov“ je…

Iný názor na DCA je…

Názor na LGBTI+ je…

Názor na vládu je…

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 894138x
Priemerná čítanosť článkov: 2353x

Autor blogu

Kategórie