Založ si blog

…mlyny melú pomaly, ale isto.

Putin visí pred MV ČR vo vaku na mŕtvoly.

Dejiny vždy píšu víťazi. Tomu predchádzajúca propaganda tomu dláždi cestu. Propaganda, kde „pravdou“ je iba to, čo zverejnia „spoľahlivé zdroje“, t.j. prozápadné médiá. Ostatné je v proliberálno-demokratickom chápaní kolektívneho západu lož alebo vôbec neexistuje.

Zdôrazňujem, že vojny sú spormi nehanebných elít, nie ľudí-milión. Mentálne slobodní ľudia by mali stáť mimo týchto konfliktov. Neobhajujem Putina, iba sa pýtam, či „Režim 2014“ je vôbec hodný našej podpory.

Kladiem si otázku, aká bude skutočná pravda o pár rokov.

Aká bude skutočná pravda „o dejoch na Kryme“ a miesto ukrajinského režimu v nich, správanie sa kyjevského režimu voči človeku-milión?

Aká bude pravda o „dejoch“ na Luhansku a Donbase, a miesto ukrajinského režimu v nich, správanie sa kyjevského režimu voči človeku-milión?

Je dokazateľná pravda o nehanebných kyjevských zákonoch, ktoré sú v skutočne civilizovanom svete neakceptovateľné. Zákony o zákaze ruského jazyka v inštitúciách, zákaz vyučovania v ňom, zrušenie mnohomiliónových národnostných menšín na Ukrajine cez pojem „pôvodné obyvateľstvo“. Či sa stane skutočnosťou kriminalizácia používania ruského jazyka, uvidíme.

Aká bude pravda o tyranii a lynči v Odese.

Aká bude pravda o Gorlovke, o Donecku, či iných mestách.

Aká bude pravda o humanitárnej katastrofe a exode 823000 ľudí z Luhanska a Donbasu do RF ešte pred 24. februárom. Detto o približne 120000 vnútorných utečencoch.

Aká bude pravda o genocíde voči ľudu Krymu odrezaním od elektriny a vody.

Aká bude pravda o genocídnej „vojne o vodu“ na SV Ukrajiny v marci a apríli 2022.

Aká bude pravda o kauze „obilie“.

Aká bude pravda o kauze „rozpredaj poľnohospodárskej pôdy“?

Aká bude pravda o kauze „rozpredaj poľnohospodárskej infraštruktúry“?

Aká bude pravda z 2013 o darovaní približne 8,5 tisíca štvorcových kilometrov „jadier“ ťažobných polí Donbasu a Luhanska firmám Shell a Chevron. Taktiež o spolusúvisiacich plánoch odsunu státisícov z týchto území do „koncentrákov“.

Aká bude pravda o „fyzickom spojení“ s Poľskom a zámeroch Poľska na „historické majetky“.

Aká bude pravda o zámeroch Rumunska s Moldavskom.

Aká bude pravda o skutočných väzbách a animozitách Moldavska a Ukrajiny, jej zámeroch na Podnestersku.

Aká bude pravda o skutočnom priebehu referend, či na Kryme, či v Luhansku, Donbase,…

Aká bude pravda o záhadnej balistike a „autorstve“ rakiet v Záporožskej JE. Balistike, na ktorú MAAE „nedokázala“ dodnesdeň zohnať experta. Balistike, ktorú napriek všemocnej satelitnej technike nedokázala (nechcela?) určiť ani US strana.

Analogické ako u Záporožskej JE v prípade ostreľovania vodohospodárskeho systému Kachovky, na hladine ktorej je závislé chladenie JE a tiež hrozí jadrová katastrofa.

Aká bude pravda o biolaboratóriách, a zapieraní dokumentov predložených RF.

Aká bude pravda o vylučovaní RF z medzinárodných platforiem, kde by mohli zaznieť pravdy a dôkazy nepríjemné pre kolektívny západ.

A vôbec, dovolí radikálna liberálna demokracia pravdu?

Záver: Ty, človek-milión, podpíšeš sa pod rozhodnutie jednoznačne sa pridať na jednu bojovú stranu? Budeš si stáť za svojim i o pár rokov? Nebudeš sa za svoje rozhodnutie hanbiť pred svojimi deťmi a vnukmi?

Pred zamávaním hocijakou vlajkou s podtlačou „REŽIM“ najprv mozguj!

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 893130x
Priemerná čítanosť článkov: 2350x

Autor blogu

Kategórie