Založ si blog

Zneužitie poslednej dôvery sa „hodnotovému“ kolektívnemu západu iste vypomstí

Aj totálne znepriatelené strany majú hranice človečiny, ktoré neprekročia. Také, v ktorých dokážu komunikovať. Také hranice sú bežné v humanitárnych otázkach.

Všetci sa pamätáme na argumenty ohľadne ukrajinského obilia. Hlad v treťom svete bol tým najväčším „bicím kameňom“, ktorý veci rozhýbal.

Kolektívny západ a Ukrajina nehanebne klamala celý svet. Uvádzam azbukový zdroj, nevšímajte si komentár, ale faktografiu v tabuľkách. Hanbím sa, že aj náš oficiálny „spoluhlas“ v skupine kolektívneho západu nehanebne zneužil humanitárnu páku k riešeniu svojho biznisu. Ak by mi dotknutý hladujúci teraz ako zločinnému európanovi napľul do očí, nemohol by som v najmenšom protestovať.

Aj dieťa učíme, že volanie o pomoc nesmie byť „len tak“, pretože potom v prípade skutočnej núdze volaniu nik neuverí. Infantilita myšlienok, komunikácie, zámerov, hodnôt a vôbec filozofie našich elít sa stáva zrejmou, nielen v horeuvedenom prípade.

Iba mimochodom. O infantilnom pokuse zaviesť pod touto zámienkou plavidlá NATO ako ochranné konvoje do Čierneho mora, a tak zneužitie pojmu humanitárnej krízy na vojenský prospech, už tiež nieto pochýb a hoax sa stal pravdou.

https://vz.ru/news/2022/9/14/1177432.html

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 887030x
Priemerná čítanosť článkov: 2334x

Autor blogu

Kategórie