Založ si blog

Преступление и наказание

Zločin.

Dopustili sme zradu základného kameňa demokracie – pripustili sme propagandu a cenzúru. Tým sme si, mnohí aktívne, iní z lenivosti, dali vziať slobodu. Dali sme si, a dávame si nahovárať iný svet, virtuálnu realitu, primitívny naratív. Pravdu nehľadáme, dávame si ju vnútiť. A ani nezapochybujeme. Stávame sa, keď už nie sme otroci.

V istej časti sveta, mohutnosťou asi ako Slovensko, žila veľmi veľká národnostná menšina. Ich prezident odmietol v 2013 podpísať návrh asociačnej dohody s EÚ, pretože zahrňovala samovražedné klauzuly voči MMF, ktorá by z ich krajiny urobila vazala MMF. Národnostná menšina sa postavila na politický odpor.

Hoci ctíme právo na určenie si svojej cesty, tentokrát kolektívny západ toto právo negoval (lebo sa mu táto menšina otočila chrbtom), a spoluvytvoril a podporoval šialenú xxx-fóbiu.

Hoci oficiálne ctíme právo na politický názor, pre odmietnutie tej našej „demokracie“ sme túto menšinu išli kolektívne trestať.

Objavili sa súkromné armády s fašizoidnými praktikami a začali ich tyranizovať a lynčovať. Úrady nami podporovaného režimu a Západ sa ich nielen nezastali, my sme to tolerovali, potom organizovali a financovali. Pomoc tyranizovanému a lynčovanému treťou stranou z východu je nám odsúdeniahodnou zámienkou k legalizácii nehanebného správania sa nami podporovaného režimu voči jeho občanom, ale toto správanie nič neospravedlňuje.

Nami podporovaný darebácky režim potom zákonom ich deťom zakázal učiť sa v materinskom jazyku.

Nami podporovaný darebácky režim potom zákonom zrušil národnostné menšiny cez pojem „pôvodné obyvateľstvo“.

Nami podporovaný darebácky režim a ním podporované vojská ich na osem rokov zahnali do pivníc. Delami a tankami ich osem rokov ostreľovali ako krysy a potkany. Ničili ich domy, zabíjali ich aj ich deti.

Sú to tiež ľudia. Nik sa ich nezastal, preto sa museli vzchopiť a zobrať život do svojich rúk. Vytvoriť si úrady, inštitúcie, ochranné zložky,…

Nami podporovaný darebácky režim sa s nimi odmietal rozprávať. Nepomôže im. Naopak. Stali sa nehodnými separatistami a teroristami. Darebácky režim začal budovať vojsko, s opevneniami hneď vedľa „ich“ území. Naplánoval generálny útok voči nim, na ich likvidáciu.

Niekoľko pokusov o dohodu nami podporovaný režim dohody ignoroval a nepodpísal. Po dlhých ôsmich rokoch „ich“ vojny sem vošli vojská z východu. Aby zabránili darebáckemu fašizoidnému režimu bombardovať a strieľať ich ako krysy a potkanov.

(Samo)trest.

Niektoré bojové umenia využívajú energiu súpera k jeho likvidácii.

Chceli sme trestať. Môžbyť, alebo skoro určite, budeme (samo)vytrestaní. Chceli sme trestať nekupovaním plynu, možno už nebudeme môcť kúpiť.

Chceli sme (a chceme) hospodársky zničiť protistranu. Súper uhol do iného priestoru a nebráni nám v našom sebazničujúcom konaní.

Chceli sme sa izolovať. Súper sa izoloval a žije samostatne a životaschopne s inými ďalej.

My ako ľudia sa seba(týrame) v mene zvrátenej morálky podpory darebáckeho režimu. Aby sme pomohli nehodným darebáckym elitám dosiahnuť zvrátené globalistické a imperiálne ciele voči démonizovanej tretej strane. Obetovaní elitami ako skúšobné potkany a krysy.

***************

Elity nás použili ako zbraň na iných, akoby boli iba nehodnými potkanmi a krysami. A potom nás po použití hádže medzi už použité potkany do zbernej klietky k (seba)likvidácii. Hladom, smädom, zimou, pomalou smrťou v klietkovom chaose.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 894648x
Priemerná čítanosť článkov: 2354x

Autor blogu

Kategórie