Založ si blog

Kontrablog k „Ukrajine treba pomáhať. Aj dodávkami zbraní“

Môj názov:

Civilizácii treba niekedy pomáhať i napriek jej vlastnej vôli.

Citujem: „V podstate je Rusko darebácky štát. Tento darebácky štát zákerne napadol svojho slabšieho suseda, Ukrajinu a už viac ako dva mesiace ničí ukrajinské mestá a zabíja ukrajinských ľudí.“

******

V podstate je Západ darebácka civilizácia. Veľká skupina obyvateľstva, početnosťou väčšia ako Slovenská republika, bola vyše 8 rokov lynčovaná a týraná, priam bola na nej konaná genocída materským štátom. „Demokratický“ blok toto nielen ignoroval, ale priamo organizoval, financoval a podporoval. Materský štát, za hromadné prejavenie politickej vôle odporu voči zámerom smerovania krajiny, sa rozhodol tieto milióny ľudí bombardovať, obstreľovať. Podporoval a toleroval súkromné ultranacionalistické vojská s darebáckou fašistickou filozofiou a praktikami k týmto cieľom. Navyše, rozhodol sa zákonom zrušiť 18 percentnej národnostnej menšine a ostatným národnostným menšinám právo používať ich materinský jazyk v školách a úradnom styku. Zobral im aj ostatné práva národnostných menšín tým, že vydefinoval k týmto právam iba tzv. „pôvodné obyvateľstvo“, t.j. iba také, ktoré okrem iného nemá štátne školstvo v jeho materinskom jazyku mimo nami diskutovaného materského štátu.

Tento darebácky štát zákerne 8 rokov napádal svojich bezbraných obyvateľov, a už viac ako 8 rokov ničí východo-ukrajinské mestá a zabíja ukrajinských ľudí ruskej národnosti.

**********

Citujem: „Táto ruská agresia je od začiatku odsúdená na neúspech. Rusi nemajú šancu vyhrať. Ich morálka je nízka, lebo sú votrelcami v cudzej zemi. Odhodlanie Ukrajincov bojovať je vysoké, lebo bránia svoju vlasť.

Za dva mesiace vojny Ukrajinci spôsobili Rusom ťažké straty a budú im ich spôsobovať aj naďalej, až kým ich neporazia.“

*********

Táto agresia materského štátu, podporovaná Západom, je odsúdená na neúspech. Morálka Západu je založená iba na finančných a mocenských cieľoch. Vnútorná sila civilizačných hodnôt je silná, nedá sa premôcť, pretože je založená na pohľade normálneho človeka s právom na obyčajný každodenný život. Na tradičných filozofických pojmoch a definíciách. Nie na globalistických a mocenských hodnotách, pohľadoch a cieľoch.

Globalisti spôsobujú proxy vojnou priame aj nepriame škody stámiliónom ľudí po celom svete.

**********************

Citujem: „A na to aby ich porazili čo najskôr, treba Ukrajine pomáhať, aj dodávkami zbraní. S ich pomocou zvíťazia skôr a táto nezmyselná vojna sa skôr skončí.“

*****************

Vojna je zlyhaním celej civilizácie, každého z nás. K tomu, aby sme porazili pokrytecké globalistické médiá a nimi šírené dezinformácie, musíme zabrániť propagande, nielen tejto vojnovej a „prodemokratickej cenzúre“, vytlačiť fantasmagórie hybridných zbraní. Iba tak sa dá dosiahnuť, aby spoločenské vedomie nebolo programované a zneužívané úzkymi finančnými a mocenskými kruhmi.

„Pravda a láska zvíťazí nad lžou a nenávisťou“ je inkvizítorsky globálnymi médiami pokrivené na „NAŠA pravda a láska musí zvíťaziť, a keď to nejde inak, tak aj lžou a nenávisťou“.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 890511x
Priemerná čítanosť článkov: 2343x

Autor blogu

Kategórie