Založ si blog

Aj pravda bude iná

Niekoľko pridebílkastých otázok tým, ktorým je po večerných TV správach všetko jasné a nespochybniteľné.

Dokážete si predstaviť, že by prezident Ruska pre vypovedanie vojny blafoval hlavným argumentom? Že by ho nemal dôsledne zdokumentovaný a zdôvodnený? Vojna raz skončí a budú sa musieť do dôsledkov skladať účty. Voči Ukrajincom, aby bol výsledok vojny pre správu územia udržateľný. Voči vlastnému obyvateľstvu, aby bol do budúcnosti politicky akceptovateľný.

Mám taký neblahý pocit, že západ sa Putina bojí ako čert svätenej vody, a preto tak strašne skáče ako gumkáči. Čím ďalej, tým viac sa skladá mozaika o skutočnom, ultranacionalistickom a fašizoidnom charaktere kyjevského režimu. Každým dňom sa skladá mozaika o tajných labákoch s veľmi zákernými cieľmi. Čo-to o stave príprav k výrobe jadrovej zbrane. A tiež o finančných tokoch pre podporu týchto strašností. Z „civilizovaného“ západu.

Malé dieťa ťažko akceptuje, že pravdu môže mať aj iný. Potom sa posunie, že pravda nemusí byť ani v strede medzi, ale niekde medzi. Dospelák už hľadá pravdu aj inde, múdrejší pripúšťajú aj viacej právd, ktoré si ale musí každý nájsť sám. Väčšina ale tlačí k tomu, aby sa tie pravdy zjednotili. Tí s mentálnym zázemím ale tie pravdy nechávajú žiť, budujú medzi nimi mosty a tie mosty chránia.

Veľké ríše sa rozpadli pre úpadok schopnosti nájsť filozofickú pravdu a tým úpadok morálky. Dejiny sa opakujú a mám obavu, že západ pravdy nahradzuje dogmami. Západ chce zničiť „ríšu zla“, ale sám sa rozpadá…či?

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 895174x
Priemerná čítanosť článkov: 2356x

Autor blogu

Kategórie