Založ si blog

Návrh na zmenu sľubu Prezidenta SR.

Súčasný text sľubu Prezidenta SR je:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“

Naša pani prezidentka sa dostáva – určite nie svojou vinou – do spoločensky schizofrenickej situácie, kedy si musí veeeľmi slušne povedané šliapať na jazyk a meniť svoje vyjadrenia ohľadne postoja k podpisu DCA.

To nastalo vzhľadom k tomu, že:

– Máme platný systém zákonov k tvorbe, prevádzke a financovaniu „zariadení špeciálneho určenia“ (iné zdravotnícke zariadenie podľa Zákona 355/2007 / iný policajný priestor podľa návrhu novely Zákona o PZ/ iné bližšie neurčené miesto podľa Zákona o hospodárskej mobilizácii).

– Máme zákony k zrušeniu volieb v čase núdzového stavu (v mieri), máme zákony k zrušeniu volebného práva vyhláškou pre skupiny neprispôsobivého a nezodpovedného obyvateľstva s „nekoordinovaným“ zdravotným statusom.

– Je nutné v zmysle politík EÚ a nášho najvernejšieho spojenca podporovať zmenu nadmieru zastaralých (korene už od antiky!) definície pojmov demokracia, pravda a sloboda.

– Je nutné rešpektovať potrebu obmedzenia slobody médií tak, aby sa odstránilo nebezpečie nekoordinovaných zmien spoločenského vedomia.

– Máme uzatvorenú otrokársku zmluvu s Pfizer, ktorá v prípade neplnenia dáva protistrane možnosť siahať na aktíva Vlády SR. V jej zmysle sme povinní dodržiavať „liečebné protokoly“ „nezávislých vedcov“ menovanej firmy a odoberať medikamenty v ňou uvedenom množstve a ňou určenej cene, pričom nesmieme dávať do voľného obehu firmou neschválené liečivá.

– Máme uzatvorenú okupačnú zmluvu s USA, ktorá dovoľuje i v čase mieru bez náhrady zabrať a nelimitovane užívať majetok fyzických a právnických osôb.

Poučme sa z minulosti:

Sľub Prezidenta podľa Ústavy Československej socialistickej republiky.

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Československej socialistickej republiky a veci socializmu. Svoje povinnosti budem konať podľa vôle ľudu a v záujme ľudu, budem dbať o blaho republiky a zachovávať ústavu a ostatné zákony socialistického štátu.“

Navrhujem preto sľub, i v zmysle výzvy v novoročnom prejave chápať slobodu marxisticky ako poznanú nevyhnutnosť, upraviť nasledovne:

„Sľubujem na svoje ambasádne zorientované, nebesky flexibilné mentálno vernosť kruhom administratívy nášho najvernejšieho spojenca a ochrancu USA, a veciam superoligarchických štruktúr tohto sveta. Svoje povinnosti budem aktívne konať podľa vôle globálnych horných desaťtisíc v zmysle záverov Svetového ekonomického fóra a GLOBSEC, a v ich záujme. Budem dbať o blaho vlastníkov krásnej kolónie USA. Budem zachovávať, ctiť a chrániť zákony všetkých ústavov a ostatných novosystémových zákonov nášho otrokárskeho štátu. „

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 895760x
Priemerná čítanosť článkov: 2357x

Autor blogu

Kategórie