Založ si blog

Zaočkovaní iba N krát spôsobujú škody, tvrdí Váš Vodca. Očkovaným N+1 krát v čiernych okresoch Váš Vodca výhody nedá.

…a ten, kto sa nechce dnes ponaučiť a zaočkovať sa N+1 krát, to už je v zmysle: Komu niet rady, tomu niet pomoci,“ pokračoval Váš Vodca s tým, že „pozýva ľudí do zodpovednosti“. 

Všetci, ktorí sa rozhodli nezaočkovať N+1 krát, spôsobujú škody firmám a spôsobujú tiež vyššie náklady na zdravotníctvo,“ do­dal Váš Vodca.

…komunikuje s voličmi, ktorí sú proti N+1 očkovaniu. „Ale oni sú proti všetkému a práve oni šíria vírus a skončia v nemocniciach,“ povedal o skupinách, ktoré „bagatelizujú vírus“. „Musíme si uvedomiť, že nemáme neobmedzené zdroje. Zdravotníctvo stojí veľké peniaze a my ho vyčerpávame covidom. Tie peniaze potrebujeme dať na rozvoj zdravotníctva,“ vyhlásil rázne Váš Vodca.

„V jednom momente sme prestali počúvať odborníkov. Ľudia boli strašení klamstvami o N+1 očkovaní. Myslím si, že sa výraznou mierou pod nízku N+1 zaočkovanosť podpisuje spolitizovanie, šírenie klamstiev o N+1 očkovaní – aj od popredných lídrov opozície,“ dodal Váš Vodca.

Nečudo, že sa dokonca ozývajú hlasy, aby si iba N-krát zaočkovaní hradili liečbu covidu sami. Neetické? Je ale etické, keď ľudia s inými diagnózami majú doplácať na tzv. slobodné rozhodnutie iba N-krát zaočkovaných? Zabúda sa, že sloboda jedného sa končí tam, kde ohrozuje slobodu druhého. Zdravie je sloboda. (napísal XY, z najvernejšej elitnej novinárskej skupiny Vodcu).

*********

Vážení očkovaní ešte (spolu)občania, a nielen Vy. Ak chceme ostať občania, dobre sa zamyslime, či horeuvedené iba gramaticky upravené citáty sú spomienkou na budúcnosť, alebo nie.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 890425x
Priemerná čítanosť článkov: 2343x

Autor blogu

Kategórie