Zatloukat, zatloukat, zatloukat!

26. decembra 2022, peter4, Nezaradené

Dobrá výhovorka nadovšetko. Keď malý žiačik na dedine povie k neskorému príchodu – Meškala električka. Teraz je kolektívny západ úplne bezmocný, argumentačne impotentný. Mesiace hľadá, vymýšľa, a nič! Na dieťati sa zasmeješ, toto je ale mentálna tragédia našej civilizácie!

Dôveryhodné médium The Washington Post 21. decembra 2022 zverejnil veľmi zaujímavú správu. Úmyselne neuvádzam link, aby vševedúci trollovia neschopní si dohľadať informáciu nekalili vodu.

„Vianočné posolstvo pravdy“ ľuďom dobrej vôle a ešte stále slobodnej otvorenej mysle, hlavným manipulatívnym prúdom zamlčované a v diskusiách mazané je, že podľa výsledkov niekoľkomesačného vyšetrovania vedených západnými expertami a inštitúciami od výmyslu sveta neexistujú dôkazy o vine Ruska za akcie nehanebného medzinárodného terorizmu deštrukciami na infraštruktúre európskeho významu – plynovodoch NS. I keď sa moc chcelo, nič sa nenašlo… Kto teda?

Aj by možno vedeli, ale ani nemecký parlament sa nesmel nič dozvedieť. Akú pravdu nesmieme v národno – štátnom záujme vedieť? A náznaky sa usilovne mažú – mažú – mažú. Čo nezverejníme, neexistuje, nie je pravda. Lebo azbukové je vždy iba prokremeľská propaganda. A teraz sa už maže aj prístup na speakované!

Kto by dokázal spočítať záplavu propagandistických článkov o terorizme RF vychrlených prozápadnou propagandou? Nezadržateľne sa stávajú

s-u-p-e-r-h-o-a-x-a-m-i !

Pridebílkastých otázok nikdy nie je dosť:

A ešte jedna pridebílkastá kapurková:

iba darebák vedie vojnu k zničeniu TVOJEJ existencie!!!

…a cenzúrou progresívne, liberálno-demokraticky zalepuje obetiam ústa.