Sú U.S.A. teroristický štát?

17. decembra 2022, peter4, Nezaradené

Priznávam, že iný bloger skôr zverejnil článok s rovnakým odkazom na zdroj.

Nech je zdroj a uverejnená informácia dôveryhodná, potom by som položil niekoľko otázok do diskusie.

Plánovanú výrobu takto zámerne nebezpečného vírusu, do budúcnosti modifikovateľného, považujem za výrobu biologickej zbrane, zbrane hromadného ničenia.

V tomto svetle sú biologické laboratóriá na Ukrajine (a inde) programovou prípravou k útoku voči RF, voči slovanskému genofondu.

Osobne neverím ani k „náhodnému“ úniku Covid. Vmojich očiach to bol začiatok nevypovedanej zákernej vojny US administratívy voči celému svetu za zachovanie Pax Americana, na zachovanie (a preorganizovanie) unipolárneho svetového poriadku.

Iné kamienky mozaiky:

V tomto svetle je opustenie taktiky strategickej rovnováhy rozširovaním NATO na východ ďalším koordinovaným činom nehanebného plánovaného útoku, nehanebnej plánovanej útočnej vojny s Ruskom. Dôkazom sú výroky Porošenka, bývalej americkej ministerky zahraničných vecí a bývalej nemeckej kancelárky o účele minských dohôd pre západ, pre NATO a jeho zámery s „použitím“ Ukrajiny pre fatálny boj s Ruskom.

V tomto svetle je tolerovanie nehanebnej národnostnej politiky Ukrajiny kolektívnym západom, jej národnostnej politiky v príkrom rozpore so štandardami civilizovanej Európy. Inak – vybudovanie ideologického systému šialenej rusofóbie ako jedného zo základných kameňov liberálnej demokracie, ktorá po práve prebiehajúcich zmenách zakladacích listín EÚ bude jedným z ideologických kameňov „našej modernej civilizácie kolektívneho západu“.

V tomto svetle je video George Friedmana z 2015 o princípoch a pilieroch zahraničnej politiky USA nezvratným dôkazom o imperiálnom charaktere U.S.A.

V tomto svetle je márne hlasovanie kolektívneho západu proti rezolúcii OSN proti glorifikácii nacizmu jedným z kamienkov mozaiky fašizácie našeho priestoru, resp. tolerovanie fašizoidnej Ukrajiny v záujme útoku na Rusko a jeho surovinové zdroje. Ideologickým základom „budúcich právd“ bude už prebiehajúce propagandistické, zradne lživé, prepisovanie výsledkov WW II.

Iné nástroje otrokárstva a potlačenia protestov lokálneho obyvateľstva EÚ: Nehanebné otrokárske zmluvy s Pfizer. Práve prebiehajúci proces globálnej otrokárskej Pandemickej zmluvy s WHO. Séria DCA so štátmi strednej a východnej Európy ako poistka voči prechodu armády a polície na stranu ľudu v prípade lokálnych nepokojov. Navodenie presunu priemyslu z EÚ do U.S.A. Princíp platenia úrokov a ručenia za pravidelné a pokračujúce pôžičky Ukrajiny, následné vydraženie majetku štátov najmä strednej a východnej Európy pravdepodobne superoligarchiou USA.

https://amg-news.com/bombshell-official-documents-prove-anthony-fauci-bill-gates-are-responsible-for-developing-the-covid-virus-in-a-biolab/