Biely kôň s Oscarom a jeho prisluhovači

15. novembra 2022, peter4, Nezaradené

Výborný výkon komika bol ocenený soškou Oscara. Je na Tebe zhodnotiť, či úprimne, alebo ako geniálna recesia. Život a čas ukáže, na koho strane v skutočnosti stojí darca.

Kolektívny západ hlasoval proti rezolúcii OSN proti glorifikácii nacizmu. Proti rezolúcii, aby nedošlo k revízii výsledkov WW II., i so všetkými nehanebnými globalistickými následkami. Rezolúcia bola prijatá proti vôli kolektívneho západu. Život a čas každému z nás nekompromisne ukáže, či stojíš na správnej strane.

V histórii pretiekli rieky krvi kvôli zlatu – ako námet knižka Žltý diabol, žltý boh. Tí, čo niečo prečítali vedia, čo sa šírilo ohňom a mečom…

Doslova iba niekoľko desiatok hodín dozadu sa mnohé demaskovalo. Krach FTX burzy. Demaskoval sa gigantický transatlantický peňazovod prania špinavých peňazí. Čerstvo oscarovo „ocenený“ a jeho „Režim 2014“ má novú úlohu – Biely kôň.

Krvavý biely kôň. Rozprávka to nie je, komédia to nie je. Tí, čo niečo prečítali, tušia …

https://www.infovojna.bz/article/mamuti-krach-kryptomenove-burzy-ftx-podporovane-dokonce-i-svetovym-ekonomickym-forem-byl-zrejme-vyvolan-za-ucelem-zakryti-stop-po-prani-spinavych-penez-z-vojenske-pomoci-americkeho-kongresu-pro-ukrajinu