Propaganda a podivne mlčiace technikálie

12. novembra 2022, peter4, Nezaradené

Nie tak dávno „vedeli“ satelity podrobne popísať polohy mŕtvol v Bucha.

Týždne a mesiace satelity dávajú presné, dokonca on-line koordináty pozícií ruských odpaľovacích prostriedkov.

Nie tak dávno začalo vzájomné propagandistické obviňovanie z obstreľovania Záporožskej JE. I napriek vážnosti a závažnosti veci pre celý svet „sa nenašiel“ v MAAE odborník na balistiku, ktorý by na mieste vec posúdil. I napriek žiadostiam RF ani OSN v tom z mne podivných príčin nedokázalo konať.

Týždne a mesiace sa dokázali „pozerať“ americké satelity na spomínané ostreľovanie JE. Napriek schopnostiam v detekcii tepelnej, chemickej a svetelnej stopy, o rádioelektronickej ani nehovoriac, „nevedeli“ doložiť autora ostreľovania. Ani doložiť balistické dáta z charakteru stôp výbuchov po dopade.

Týždne sa dokázali „pozerať“ americké satelity na ostreľovanie nádrže Kachovka, ktorej kolaps by znamenal poklesom hladiny kolaps chladenia JE s hrozbou jadrovej katastrofy. Znova, napriek schopnostiam v detekcii tepelnej, chemickej a svetelnej stopy, o rádioelektronickej ani nehovoriac, „nevedeli“ doložiť autora ostreľovania. Ani doložiť balistické dáta z charakteru stôp výbuchov po dopade.

…súdruhovia z propagandistických oddelení urobili niekde chybu! Či?

Dovetok: S dopadom na oprávnenosť filozofie skutočných príčin konfliktu a jeho skutočného trvania – Casus belli. Roky, osem rokov, sa dokázali „pozerať“ americké satelity na ostreľovanie Donbasu a Luhanska. Pozerať sa na týranie a lynč miliónov ľudí, na ich zaháňanie do pivníc, ako krysy a potkany. Znova, napriek schopnostiam v detekcii tepelnej, chemickej a svetelnej stopy, o rádioelektronickej ani nehovoriac, „nevedeli“ doložiť autora ostreľovania. Ani doložiť balistické dáta z charakteru stôp výbuchov po dopade.

…týral človeka – milión démonický Rus alebo nehanebný ukrajinský režim? Stojíme na správnej strane? Alebo:

Kto sa tu bojí pravdy?