Black-out = trest Tebe za tyraniu a lynč

9. septembra 2022, peter4, Nezaradené

Taká malá sebareflexia. Ak píšem „Ty“, myslím Ty ako súčasť tejto spoločnosti, teda všetkých nás.

Dopustili sme zradu základného kameňa demokracie – pripustili sme propagandu a cenzúru. Tým sme si, mnohí aktívne, iní z lenivosti, dali vziať slobodu. Dali sme si, a dávame si nahovárať iný svet, virtuálnu realitu, primitívny naratív. Pravdu nehľadáme, dávame si ju vnútiť. A ani nezapochybujeme. Stávame sa, keď už nie sme otroci.

V istej časti sveta, mohutnosťou asi ako Slovensko, žila veľmi veľká národnostná menšina. Ich prezident odmietol v 2013 podpísať návrh asociačnej dohody s EÚ, pretože zahrňovala samovražedné klauzuly voči MMF, ktorá by z ich krajiny urobila vazala MMF. Národnostná menšina sa postavila na politický odpor.

Nami podporovaný darebácky režim nielen toleroval súkromné armády s fašizoidnými praktikami, a začal menšinu osem rokov tyranizovať a lynčovať. Úrady nami podporovaného režimu a Západ sa ich nielen nezastali, my sme to tolerovali, potom organizovali a financovali. Pomoc tyranizovanému a lynčovanému treťou stranou z východu je nám odsúdeniahodnou zámienkou k legalizácii nehanebného správania sa nami podporovaného režimu voči jeho občanom, ale toto správanie režimu voči jeho občanovi nič neospravedlňuje.

Nami podporovaný darebácky režim potom zákonmi ukotvil ďalšie príkoria menšine. Zákonom ju de-facto zrušil.

********************

Ak sa budeš báť, čo sa bude diať pri black-out(e): Je to taký hmatateľný trest za to, že si nebol poctivý k životu a podporil si tyraniu a lynč nevinných miliónov ľudí.

Následky našej nepoctivosti k životu začínajú ako bumerang siahať na našu holú existenciu. Tak, ako človeku-milión na Donbase a Luhansku siahali na holý život následky aj Tvojej nepoctivosti k životu! Dokážeš si prehodnotiť postoje, pozrieť na súčasnosť v pravdivých príčinných súvislostiach a podľa toho sa postavil k riešeniu celospoločenskej krízy?

https://www.facebook.com/watch?v=353320553586856