Kukuričný gong ako zbraň proti Putinovi

26. augusta 2022, peter4, Nezaradené

Naša liberálna demokracia rieši vážne civilizačné problémy.

Zamysleli ste sa niekedy, čím si naši predkovia utierali … po veľkej potrebe?

Mnohí išli štrngať kľúčmi i pod vplyvom reklám televízií zpoza plotov pri Devíne. Tradičný seriál životného štýlu „žerieme – perieme – serieme“ s hebučkým zajačikom a lietajúcimi kvietočkami, je ako výdobytok liberálnej demokracie, evolučne obohatený najmä o mobily a finančné produkty, doteraz neodbytne zaraďovaný do edukácie (osprosťovania) más.

Ale prišli vyššie záujmy boja proti Putinovi a my sa pri návrate k životu bližšie k prírode budeme s toaletným papierom, ku ktorého výrobe treba plyn, musieť rozlúčiť.

Lopúchov bude zrazu málo, možno ho začneme pestovať na záhradkách.

Možno ako civilizovaní prevezmeme metódu z opovržlivého vtipu o Rusovi, ktorý si najprv prepichne papier cez prst, potom…a následne po zotretí prsta ešte špičkou z papiera vytrie zpod nechta.

Alebo…budeme používať kukuričný gong. Pre mladšiu generáciu pripomínam, že na latríne boli vždy pre každého člena domácnosti aspoň dva. Ten uschnutejší sa po použití toho druhého najprv obúchal … Už sa teším, keď budú reklamy na jemnejšiu odrodu kukurice, krajšie odkladacie lišty,…pokožku ukľudňujúce a regenerujúce mastičky a krémiky po použití.

…ale veď to je iba azbuková propaganda:

https://iz.ru/1385339/2022-08-25/germanii-predrekli-defitcit-tualetnoi-bumagi-iz-za-energeticheskogo-krizisa