Kyjevský etalón primitivizmu

2. augusta 2022, peter4, Nezaradené

Už sa takmer zabudlo, že z Kyjeva vyšiel pokyn k zničeniu miliónov kníh. Mainstream nezniesol porovnanie s primitivizmom analogického úkonu 1933 v Nemecku, jednoducho na také niečo nijaký podporný argument neexistuje. Takže ostalo „tiše po pěšince“.

Málokto asi veril, že tento barbarský úkon bude mentálne prekonaný. Mýlili sme sa.

Po prečítaní správy o súhlase/ pokyne/ výzve Kancelárie prezidenta Ukrajiny konať vo veci odstránenia sochy Kataríny II. v Odese mi spadla sánka. A úpĺné zaklincovanie je výber modelu na novú sochu : americký pornografický herec Herrington.

Socha Slobody víta známym gestom, čím nás asi bude vítať tento národný buditeľ? Možno profi vzor vodcu, výjav hry nástrojom na klavír asi videli všetci.

Rozum blúdi. Tupelo, trpák, vylízanec, vymletenec, (príklady publikovateľné),… S kretén, debil, idiot, imbecil už ale opatrne, pretože výsmech diagnóze normálny človek nerobí.

Starý vtip o Zlatú mrežu definoval jednotku blbosti. Biľak. Mali sa ale používať iba násobky miliBiľak, pretože v bežnej prírode sa viac nevyskytuje. Ani sa neodvažujem napísať pravdepodobný nový kyjevský etalón blbosti a primitivizmu.

https://vz.ru/news/2022/8/2/1170492.html