Hurá! Hurá! Sankcie plnou silou! Ale opapapatrneeee!

23. júla 2022, peter4, Nezaradené

Sme nadržaní plnou silou, tvrdo a nekompromisne uvaliť siedmy balík sankcií na diabolské Rusko. Hurá, hurá, hurá!!!

Zliatiny hliníka, zliatiny horčíka a iné špeciálne legované ocele. Pre celú Európu strategickým dodávateľom je VSMPO-Avisma Corporation. Sídli v RF, preto nadržaná Európa chcela dať Rusom po prstoch.

Ale no, no, no! Európska únia moc nevyskakovať!!! Peniaze (aj americké) vždy až na prvom mieste. Oni tí rusáci nám dodávajú aj titánové zliatiny. Čo by sme si v Boeingu a iných zlaté vajíčka nesúcich korporáciách, vrátane súčastí nášho dokonalého vojensko-priemyselného komplexu demokratického kolektívneho západu, bez dodávok titánových zliatin od teroristického nepriateľa a nášho nepriateľa počali?

Xi,xi, xi? Nesmiať sa! Pśśśt, pśśśt, tíško!

VSMPO-Avisma Corporation je teda naša tajne chránená kvetinka. Je najväčším svetovým výrobcom titánu s celým technologickým cyklom. 

Podľa odhadov korporácia zabezpečuje asi 30 % dodávok titánu pre svetový letecký priemysel, pričom asi 40 % potrieb titánu pre Boeing a tiež 60 % potrieb Airbus.

Takže sankcie budú, ale strategického dodávateľa vojensko-priemyselného komplexu nasrdiť nesmieme. Môžeme sa od Ruska odpojiť aspoň pri výrobe zbraní? Nemôžeme, ale nikomu to nepovieme.