Iba dúfam, že Ty, ukrajinský Rus, mi raz prepáčiš

5. júna 2022, peter4, Nezaradené

Bol som ľahostajný k zavádzaniu cenzúry u nás.

Bol som ľahostajný k zavádzaniu rôznych foriem ministerstva pravdy.

Bol som ľahostajný k budovaniu sveta „jedinej demokratickej pravdy“ vo verejnoprávnej TV a rozhlase, ako i iných elektronických a printových médiách hlavného prúdu.

Stratili sme už slobodu prejavu, teraz sú mnohí ľahostajní k zákonom zavádzajúcim stratu slobody po prejave.

*******

A tak sme sa nedozvedeli o 8 ročnej tyranii a lynči ukrajinského Rusa. Miliónov, ktoré sa „previnili“ tým, že po vzore demokratického sveta si slobodne povedali, že o ten náš svet nestoja. Nedozvedeli sme sa o Tvojom potupnom 8-ročnom pivničnom živote.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny na Tvoju likvidáciu utvoril, financoval a toleroval súkromné ultranacionalistické vojská. S fašistickými praktikami, víziami, symbolikou.

A tak sme sa nedozvedeli, že sme túto nehanebnosť ako režim aktívne podporovali a financovali aj my.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny utvoril a s pomocou Západu vyfinancoval špeciálne trestné oddiely regulérnej armády k likvidácii svojho človeka, ukrajinského Rusa.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny mal už pred 24. februárom na tričku cca 820 000 vojnových utečencov do RF. A vyše 120 000 vojnových utečencov do vnútrozemia Ukrajiny.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny zákonom zrušil právo 18 percentnej národnostnej menšiny používať svoj jazyk v úradnom styku. Hoci v civilizovanej Európe vec nevídaná – neslýchaná, legislatívna rusofóbia na prašivom ukrajinskom Rusovi je podľa našej „demokratickej“ civilizácie OK.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny zákonom zrušil národnostné menšiny cez pojem „pôvodné obyvateľstvo“. Hoci v civilizovanej Európe vec nevídaná – neslýchaná, hocičo rusofóbne na prašivom ukrajinskom Rusovi je podľa našej „demokratickej“ civilizácie OK.

A tak sme sa nedozvedeli, že „demokratický“ režim Ukrajiny opakovane odmietal komunikáciu so zástupcami miliónov prašivých ukrajinských Rusov. Hoci v civilizovanej Európe vec nevídaná – neslýchaná, voči prašivému ukrajinskému Rusovi je to podľa našej „demokratickej“ civilizácie OK.

A tak sme sa nedozvedeli, že vojna proti prašivému ukrajinskému Rusovi začala už dávno, niekedy v 2014. „Demokratický“ režim Ukrajiny podľa oficiálnych dokumentov na prašivého ukrajinského Rusa chystal v marci veľkú vojenskú operáciu.

A tak si tu povinne „demokraticky“ hovoríme, že vojna začala 24. februára, a že všetko zlo pochádza od prašivého Rusa.

Ty, ukrajinský Rus, a milióny Tvojich spoluobčanov mi prepáč, že som bol doteraz tak ľahostajný a svojim nezodpovedným prístupom k životu prispel k páchaniu neospravedlniteľných neprávostí na Tebe a Tvojich blízkych. Odpusť.