Trkvasi, už konečne choďte do knižnice!

12. mája 2022, peter4, Nezaradené

…svetom sa šíri „spravodlivá“ vlna očisty voči všetkému nehanebnému, ruskému.

V Bratislave sme si na Slavíne v Deň víťazstva nad fašizmom zažili rádoby pietny akt „uzavretej proukrajinskej spoločnosti“. Savo tam smrdí ešte doteraz, čo stovky vylízaných a Savo-mainstreamovo vypláchnutých mozgov tam hlásali tézy propagandisticky prepisovanej histórie. Súčasne prejavovali „demokratickú“ až fyzickú zášť, zlobu a nenávisť voči iným, čo sa prišli pokloniť pamiatke tisícov padlých s vedomím tradičného historického výkladu. A najmä s úctou a vďakou.

Smutná je tá priblblosť úradov, ktoré to povolili na spôsob politickej demonštrácie, s účasťou Polície SR, s obmedzením pohybu po pamätníku.

Aby sme si urobili obraz o smutnom obraze postupnej nacifikácie Slovenska, pozrime sa do Lotyšska, kam až môže tuposť a nevzdelanosť zájsť. Tam boli prijaté priam prohibičné zákony zakazujúce oslavovať Deň víťazstva, pod trestom väzenia, či straty občianstva! Ponúkam azbukový link, čo sa deje u našich spojencov v Pobaltí. Lotyšsko, Riga. Zobuďme sa! Nacifikácia a indoktrinácia spoločnosti ako vyšitá.

https://vz.ru/world/2022/5/11/1157949.html

A zoberme si príklad, že hrdí a vzdelaní ľudia si nedajú vziať a nehanebne prepisovať svoju históriu nejakými google klik-klik tupelami, čo sú práve teraz pri moci!