K slávnostnej uvítacej výzdobe

29. marca 2022, peter4, Nezaradené

Vojna sa raz určite skončí. Naša krajina sa musí už teraz prichystať na návštevu najvzácnejšiu. Predpokladám, že nasvietenie všetkých významných objektov do modro-žlta by ukazovalo na našu malú kreativitu.

Táto návšteva určite nepríde sama. Dá sa predpokladať, že po vyhratej vojne sa do vedenia krajiny dostanú za zásluhy aj pôvodní podporovatelia a spolubojovníci. Kto sa zaujímal o dianie pred vojnou vie, že aj Západ, do ktorého už hrdo patríme, tieto dobrovoľnícke zložky podporoval a financoval.

Verím, že môj nápad nezapadne a už na najbližších protiputinovských demonštráciách sa objavia zástavy a znaky hrdinských práporov Azov, Pravý sektor a Aydar. Tiež by sme mali dotáciami zabezpečiť, aby sa táto symbolika dostala do škôl, aby sa s ňou naša mládež dokonale zžila a hrdo ju používala.

Očakávam, až príde čas, tieto symboly vo forme výstrčí alebo zástav budú lemovať celú našu vlasť.

Pripomínam, že Vláda SR, ostatné orgány a inštitúcie musia pomocou novoprijatých antidezinformačných demokratizačných zákonov dôsledne zabezpečiť, aby obyvateľstvo nebolo atakované hoaxami o „iných“ ideologických súvislostiach týchto znakov a ich nositeľov v ich vlasti.

Ilustračné návrhy:

Dovetok k námetu projektu nasvecovania: Znak Azov nenasvecovať bielou na čiernom podklade, aby nebolo zamenené za bojovú zástavu istého SS regimentu.