Rus je tiež človek. Nenávisť k Rusom je diagnóza.

26. marca 2022, peter4, Nezaradené

Mám pridebílkasté otázky. Mierim na čas pred 24. februárom.

Čo vedie Teba, civilizovaného človeka, k odmietaniu vôle poznať, či na Ukrajine prebiehala najmä na východe genocída alebo nie? Či tam boli 8 rokov hrubou silou týrané a lynčované státisíce ľudí iba na etnickom princípe.

Čo vedie Teba, civilizovaného človeka, k odmietaniu vôle poznať, či na Ukrajine boli tvorené, financované (aj Západom), tolerované a podporované (aj Západom) súkromné armády so zjavne xenofóbnymi praktikami?

Čo vedie Teba, civilizovaného človeka, k odmietaniu vôle poznať, či náš spojenec USA v biolabákoch na Ukrajine (a inde vo svete!) pripravoval alebo nepripravoval etnicky cielené ZHN? Pritom nechceš poznať a odmietaš predložené nezvrátiteľné dôkazy – iba preto, že ich dali na svetlo „zlí a nehodní“ Rusi?

Prečo sme sa nezastali Rusa, aby nebol na dennej báze týraný a lynčovaný? Stále si hovoríš slušný, rozumný a civilizovaný človek?

Vojna je to najhoršie, je to zlyhanie civilizácie. Ak mávaš modro-žltou vlajkou, podporuješ vojnou skúšaného človeka (a ktorého?) alebo tamojší režim?