Hanebná DCA = prezidentský Dekrét o zrušení právneho štátu

9. februára 2022, peter4, Nezaradené

Zmluva o „Obrannej spolupráci s USA“ má dva podstatné právne nedostatky. Tým prvým je fakt, že pripomienkové konanie neprebehlo zákonným spôsobom, preto sa SR v prípade jej podpisu p. Čaputovou dostane do veľmi nebezpečnej až hanebnej právnej situácie. Na nepráve bude postavené právo. Aký právny status bude mať táto zmluva a následky z nej plynúce?

Druhým nedostatkom sú protiústavnosti, na ktoré vo svojich pripomienkach upozorňuje najmä Generálna prokuratúra. Včera boli v NR SR prečítané p. Blanárom, takže NIK sa nemôže vyhovárať, že o nich nevedel.

Tretím, z pohľadu VERCHUŠKY asi nie nedostatkom ale zámerom voči nám nehodným šedým myšiam a otrokom, je navodenie stavu totálneho bezprávia a zrušenie vymožiteľnosti práva. Kto Zmluvu prečítal s porozumením vie, že mu môže aj v mieri zaklopať na dvere domu US vojak (armáda inej mocnosti, našim inštitúciám nepodliehajúca), zrekvirovať mu dom, pozemok, auto, iný majetok a poslať ho aj s rodinou pod most. V spojitosti s paragrafmi Zákona o hospodárskej mobilizácii aj odviesť do koncentračného (pardón, pracovného) tábora, či iného ústavu. A ty občan, si s našou Ústavou môžeš v tom ústave utrieť riť.