Sebauvedomenie kamikadze?

10. januára 2022, peter4, Nezaradené

Máme prijaté povinné očkovanie experimentálnym roztokom profi vojska. V TV ani písanom mainstreame ani slovko. Verchuška tiež mlčí.

S povinným očkovaním profi vojska schválené aj povinné očkovanie experimentálnym roztokom mobilizovaných záloh. Teda skoro všetci chlapi by mohli byť fyzicky donútení. V TV ani písanom mainstreame ani slovko. Verchuška tiež mlčí.

Teraz sa Verchuška zhodla na 10 dňovom odklade.

Prečo?

Nehanebný „Režim 2020“ (aby som nepísal sociologicky veľmi komplikovaným pojmom fašizmus, to rádoby vzdelaným trollom extrémne vadí) na nás mieri ihlou s experimentálnym, životu a zdraviu nebezpečným roztokom. Chce prekročiť hranice osobnej integrity.

Nehanebný „Režim 2020“ si je vedomý, že tento krok môže byť rozbuškou vážnych občianskych nepokojov, z ktorých niet návratu so cťou. Možno občianskej vojny, ktorú by už nijaké prejavy nezastavili.

Nehanebný „Režim 2020“ si je vedomý, že nemá spoľahlivú oporu v PZ. Ani vo vojsku, ktoré je už reálne týrané hrozbou ihly. Preto chcú dovliecť lojálnu bagandžu tyrana zpoza veľkej mláky.

Slušný občan verí, že čas hrá pre spravodlivosť a pravdu.

„Režim 2020“ verí, že za 10 dní piliere represie ustabilizuje.

Dochádza im konečne, že po použití pre čiernu špinavú robotu budú odstránení a za otrokára je už naplánovaný niekto iný?