Fašizmus vôkol nás a u nás – a ticho?

8. januára 2022, peter4, Nezaradené

Súpis skvostov posledných dní ako námet pre prejavy našich hodnotovo a citlivo vnímajúcich predstaviteľov troch pilierov štátnej moci. Neviem sa v tom zorientovať, keď mi nedajú ten skutočne pravdivý pohľad. Pretože naše mienkotvorné médiá tiež nevysvetliteľne mlčia, ani nič nepíšu.

Austrália

Austrálska vláda vyhlásila všeobecný lockdown pre nezaočkovaných – celým vakcinačným plánom – od 16 rokov veku. Nezaočkovaní experimentálnou tekutinou nesmú ísť do práce.

Odmietnutie experimentálneho medicínskeho postupu FAŚISTI trestajú existenčným vydedením zo spoločnosti tak, ako boli vydelení Židia a Rómovia na základe dekrétov FAŠISTOV hitlerovského Nemecka a jeho satelitov!!! Nezotročeným ihlou už zriaďujú koncentračné tábory, ako už uvedené režimy zpred 80 rokov.

Taliansko

Talianska vláda vyhlásila povinné očkovanie pre ľudí 50 a viac – celým vakcinačným plánom. Nezaočkovaní experimentálnou tekutinou nesmú ísť do práce.

Odmietnutie experimentálneho medicínskeho postupu FAŚISTI trestajú existenčným vydedením zo spoločnosti tak, ako boli vydelení Židia a Rómovia na základe dekrétov FAŠISTOV hitlerovského Nemecka a jeho satelitov!!!

Francúzsko

Fašizujúci výrok prezidenta Macrona: „Chcem naozaj naštvať neočkovaných. A tak v tom budeme pokračovať až do konca. To je stratégia,“ 

OS SR

Vláda SR cez vyhlášku hygienika OS SR vyhlásila povinné očkovanie pre profesionálnych vojakov OS SR – celým vakcinačným plánom. Nezaočkovaní experimentálnou tekutinou až po vylúčenie z OS SR a stratou hodnosti a dôchodkových benefitov. Primerane platí takisto pre zmobilizované zálohy, teda nepriamo povinné očkovanie pre ľudí mobilizovateľných záloh.

Odmietnutie experimentálneho medicínskeho postupu FAŚISTI trestajú existenčným vydedením zo spoločnosti tak, ako boli vydelení Židia a Rómovia na základe dekrétov FAŠISTOV hitlerovského Nemecka a jeho satelitov!!! Navyše de-jure možnosť FYZICKÉHO DONÚTENIA TAKMER VŠETKÝCH CHLAPOV k medicínskemu experimentu!

Doteraz sa Vláda SR ani hlavná veliteľka OS SR nepochválili, ani nedali v mainstreame informáciu. PREČO???

PREČO TO TICHO?