Malililinká konšpirácia, alebo k čomu „Pozývací list k dočasnému pobytu vojsk USA“.

7. januára 2022, peter4, Nezaradené

Najprv moje vnímanie sebavedomého človeka. Mnohí si to mýlime so suverénnym správaním, ktoré môže byť a často je, iba naučenou „druhou tvárou“.

Suverénne správanie je veľmi často sprevádzané neustálym presviedčaním okolia o svojej dokonalosti, neomylnosti, jedinečnosti. Prosto neustálym bojom o pozíciu „v smečke“. Najmä, je veľký problém s polemikou, a paradoxne s účelovým správaním a komunikáciou. Inak – zástupné správanie.

Naopak, sebavedomý človek si je mentálne istý svojou hodnotou, pozíciou, hodnotovým ukotvením. Nemusí svoju pozíciu neustále prezentovať navonok. Nemá problém s polemikou a priznaním, že o niečom nevie či niečo neovláda. Je schopný brať v úvahu a rešpektovať iné vzorce komunikácie a s nimi spojených hodnôt.

******

Cítime covidistické tlaky Verchušky.

Cítime u Verchušky nervozitu, neistotu, strachy, účelové správanie. To všetko prekryté autoritárskou aroganciou.

Počuli sme, že JEDINÝM spojovacím pojivom je chcenie dovládnuť v pôvodnom termíne.

Možno ste niekto započuli o výrazných finančných odmenách v PZ. Nie je to strach, že sa rozpadne ihlami týraný a inak „krivený“ jeden pilier ozbrojenej ochrany Verchušky?

Presakujú informácie o veľkej fluktuácii z OS SR, i z radov veľmi ťažko nahraditeľných špecialistov? Nielen vyhrážky voči názorovým oponentom a hrozenie o ľahkej nahraditeľnosti, teraz už aj platná vyhláška (a doteraz v médiách zreteľne neprezentovaná) o povinnej vakcinácii C-19 profi vojska a mobilizovaných „záložiek“ experimentálnym preparátom. Čo iné ako frustrácia a strach Verchušky vedie k taktike „tiše po pěšince“? Strach, že sa druhý ozbrojený pilier ochrany Verchušky obráti voči nej samej?

Tak sa pýtam, či zúfalo urýchľovaná snaha o „Pozývací list k dočasnému pobytu vojsk USA“ nie je prejavom snahy Verchušky o vybudovanie si spoľahlivejšieho ozbrojeného piliera k ochrane pred vlastným ľudom, ktorému nerozumejú.

Dovetok: Je mi cťou šliapnuť trollom na otlak.