Hovorme včas aj o Humanitárnej katastrofe č.2

17. novembra 2021, peter4, Nezaradené

Pán minister, hovoríte ľuďom o nebezpečenstve humanitárnej katastrofy. Ale súčasne zatajujete inú, omnoho hroznejšiu, s omnoho nedoziernejšími dôsledkami.

Zatajujete strašnú a neodvratiteľnú, nielen humanitárnu katastrofu. V horizonte pár rokov nás čaká EPIDÉMIA OČKOVANÝCH.

Nezáleží na tom, či o tom mainstream hovorí alebo nie. Lebo problém nezlikvidujete, keď sa o ňom nebude hovoriť. Ľudia sa bežne rozprávajú o problémoch s Covid. Ale takisto sa čím ďalej, tým viac rozprávajú aj o dlhodobých a neustupujúcich následkoch vakcinácie. I u predtým úplne zdravých a bezproblémových ľudí. Počnúc zvyšovaním tlaku, tŕpnutím končatín polovice tela, vypadávaním vecí z rúk, bolesťami kĺbov až po supermigrény, halucinácie, hukoty v ušiach, ťažkosti so sústredením,…aj stále častejšie náhle a neobvyklé úmrtia (samozrejme Covid mimoštatistické). Ľudia si už „verejne“ šepkajú o bezradnosti obvoďákov, internistov, neurológov, ORL, ortopédov… Patológovia údajne tiež majú iba slobodu prejavu, slobodu po prejave tu už nik negarantuje.

Ako vojak by ste mali vedieť čosi o taktikách a stratégiách. Takisto rozdiel bitky a vojny. Vaša logika, zdá sa, uprednostňuje výhru v malej bitke, pričom riskujete prehru celého národa vo vojne.

Preto Vás vyzývam, aby ste zastavili očkovanie. Radšej sa vráťme z kratšej cesty, i napriek metodickým inštrukciám Pfizzer, ktorými sa podľa Vašich vlastných slov riadite. Oni naše problémy s Humanitárnou katastrofou číslo 2 riešiť nebudú!