Háčik, teda hák, na ktorý nás idú vešať.

13. novembra 2021, peter4, Nezaradené

Veľmi rád by som sa mýlil.

Lex Corona obsahuje formulku „počas trvania krízového stavu“.

Ak tomu dobre rozumiem: Kto u nás vyhlásil krízový stav? Nikto. Vyhlásilo ho WHO. Ako? Lebo medveď.

Ak by bola vojna, z členstva v NATO a medzinárodnej zmluvy by plynuli naše záväzky. Ale vojnu niekomu by musel i tak schváliť parlament.

Ak WHO niečo k režimu na našom území vyhlásilo, medzinárodné zmluvy, ale status „krízový stav“ tu nik nevyhlásil. Ako je to možné? Lebo servilnosť…

Ako jej prejav zafungovalo, hoci dodatočne: Zákon, vyhláška, COVID-AUTOMAT.

Čo je COVID-AUTOMAT? Papier s názvom METODIKA. Túto metodiku nik neschválil, nebola uverejnená v Zbierke zákonov, dokonca ani vo Vyhláške MZ nie je uvedená ako príloha s uvedením zdroja a časovej verzie. Iba Vláda SR schvaľuje jej parametre – farby okresov, čo vo Vestníku Vlády SR je.

Aká väzba na WHO? Jednoduchá veta, že Covid – Automat sa začína uplatňovať vyhlásením WHO o… To je ten najpodstatnejší hák, na ktorý nás idú vešať.

Následok? Ty kvázi-občan nemáš kde namietať oprávnenie vyhlásenia „krízového stavu“. Nemáš kde namietať, či sú vecne a parametricky splnené podmienky vyhlásenia epidémie a následne pandémie. Lebo ho nevyhlásilo RÚVZ, ÚVZ, MZ, Vláda SR ani parlament. Proste o veciach na našom území rozhoduje WHO.

Kto je za financovaním WHO a ním uznávaných a dôsledne usmerňovaných zdrojov informácií, vieme všetci, kto sme nestrčili hlavu do piesku.

Takže „So Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak!“ sme zmenili na „So superoligarchickými skupinami financujúcimi WHO na večné časy a nikdy inak!“.

Záver: Dokedy budú platiť opatrenia z Lex Corona? Navždy! Verím, že pani Prezidentka nám tieto okovy svojim podpisom pod Lex Corona s radosťou VŠETKÝM nasadí.