Lex Corona ?=? Lex Mxxxxxe?

12. novembra 2021, peter4, Nezaradené

Lex Corona. Tak ďalší hoax sa stal pravdou.

Už som tu na blogu niekoľkokrát písal, ako jednoducho sa dá prejsť zo statusu zodpovedného do statusu odpadu spoločnosti.

Dvoma ihlami, či účasťou na lekárskom(?) experimente polka obyvateľstva získala dočasný status. Mainstream ich kŕmil a kŕmi pocitom, že ich mentálno obsahuje viac zodpovednosti, inteligencie, civilizovanosti, … Nechcem sa nikoho dotknúť, ale mnohí to v podtexte berú ako narovnanie pokrkvaného a pošúvereného ega, nájdenie nového zmyslu života, nový mentálny životný program na optimistickej strane neotrasiteľnej pravdy. I s náväznosťou na správanie voči okoliu – o princípoch pubertálnej školskej bandy som už tiež písal.

Vážení očkovaní spoluobčania, ktorí neveria iba oficiálnym mlžným správam mainstreamu, a prečítali si skutočný zdroj informácie – text Lex Corona. Čo hovoríte na formuláciu:

„§ 29 Priestupky na úseku zdravotníctva (1) Priestupku sa dopustí ten, kto

a) úmyselne zmarí, sťaží alebo ohrozí poskytovanie zdravotnej starostlivosti alebo služieb súvisiacich s poskytovaním zdravotnej starostlivosti

alebo sa nepodrobí povinnému vyšetreniu alebo liečeniu.

Dve veci. Premietnite si, čo sa bude diať s Vašim „statusom“, keď sa zvýši počet povinných ihiel na 3, potom 4, potom 5,… Ako bude štát nahliadať na Vašu slobodu rozhodovania o vlastnom tele, keď z voľajakého dôvodu nadobudnete iný názor?

Stále zotrvávate v presvedčení, že Verchuške ide iba o ihly, nie aj o „iné zdravotnícke pokusy, postupy a terapie?“, ktoré bude môcť vyhláškou nariadiť a brachiálnou mocou vymôcť? – pozri návrh novely zákona o PZ, kedy budú môcť spútať a odviesť do „iného zdravotníckeho zariadenia“ na základe rozhodnutia voľajakého lekára. Vaše deti nevynímajúc!!!

O systéme zákonov na vznik, prevádzku a financovanie koncentračných táborov som už písal tiež – „Dymí už činšnúra…“.

Stále pocit, že sa to Vás, očkovaných, vôbec netýka?

P.S.: Pôvodný článok s názvom „Lex Corona a pokusníctvo na nás už legálnou realitou“.sa stratil z pravda.blog.sk, hoci v mojom blogu peter4.blog.pravda.sk ostal. Určite chyba medzi stoličkou a klávesnicou. Preto ešte raz, ospravedlňujem sa.