Mlžiť, mlžiť, mlžiť? Alebo Čo s epidémiou očkovaných?

31. októbra 2021, peter4, Nezaradené

Dlhodobo sa uplatňuje postup. Experimentálny postup. Dobrodružný medicínsky postup?

Vážení očkovaní spoluobčania. Väčšina z Vás spolieha na oficiálne tvrdenia mainstreamu. Teda zdroja, ktorý zamlčuje a nepripúšťa názory, ktoré nevyhovujú superoligarchickým štruktúram.

Všetko sa vydáva za pojmy ako zodpovednosť, inteligencia, vzdelanosť,… (a potichu sa podsúva, že tá druhá strana tieto vlastnosti nemá). A pritom sa strašne bráni zaznieť iným názorom a faktom. Už aj na najvyššej úrovni (EÚ) sa organizuje „zatváranie papulí“, rozumej umlčovanie alternatívnych informačných kanálov. Toto sme si už zažili, a Vám to nevadí? Nie je Vám to podozrivé? – Kedysi sme mali v Ústave „slobodu slova v súlade so záujmami robotníckej triedy“.

Bez ohľadu, na ktorej strany Verchuškou udržovanej línii sporu stojíme: Nepriaznivé dlhodobé účinky vakcíny nepoznáme, ich náznaky sa propagandou tvrdo mlžia. Skúsme si aspoň „intímne“ pripustiť, že nejaké vážnejšie budú (čím ďalej, tým viac sa rysujú). Počúvajte okolie, aké majú s očkovanými skúsenosti lekári – obvoďáci, internisti, srdciari, ortopédi, neurológovia, imunológovia, alergológovia, … Aj P-A-T-O-L-Ó-G-O-V-I-A, ktorí to ale nesmú napísať. Skúsme si predstaviť a pripustiť,

čo budeme robiť s epidémiou očkovaných?

Epidémiou, na ktorú lekári nemajú odpovede. A tým hore je to (resp. Vy ste im) úplne šuma-fuk.

…a že to teraz ONI mainstream nepripúšťajú, nám už potom bude, s prepáčením, prd platné.